ENTERTAINMENT

Πώς πέθανε η Natalie Wood; Ήταν σε ένα γιωτ με τον σύζυγο και ένα φίλο τους

Βρέθηκε νεκρή στον ωκεανό την επόμενη μέρα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς πέθανε η Natalie Wood; Ήταν σε ένα γιωτ με τον σύζυγο και ένα φίλο τους

Η Natalie Wood εργάστηκε στο Χόλιγουντ το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της και ήταν πολύ διάσημη από νεαρή ηλικία. Μεγαλώνοντας στην οθόνη, εμφανίστηκε σε ταινίες όπως το Miracle on 34th Street, Rebel Without A Cause και Splendor in the Grass. Η Wood κέρδισε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ για τη δουλειά της ως ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τραγικό της τέλος

Στα τέλη Νοεμβρίου του 1981, η Wood και ο σύζυγός της Robert Wagner περνούσαν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο διασκεδάζοντας στο γιοτ τους με τον φίλο και συνάδελφό της, Christopher Walken. H Wood και ο Walken έκαναν ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας, Brainstorm, τότε.

Τη νύχτα της 28ης Νοεμβρίου λοιπόν, κάτι πήγε φρικτά λάθος, και η Wood, "χάθηκε" από το γιοτ, το Splendour, για να βρεθεί λίγες ώρες νεκρή, στον Ειρηνικό Ωκεανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θάνατός της κρίθηκε ως «τυχαίος πνιγμός», ωστόσο πολλοί έχουν αμφισβητήσει τι πραγματικά συνέβη με την ηθοποιό. Κάποιοι υποθέτουν ότι ο Walken και ο Wood μπορεί να είχαν σχέση, αλλά το πιθανότερο είναι ότι οι δυο τους ήταν απλώς φίλοι. Μετά τον θάνατο της ηθοποιού, ορισμένοι έδειξαν ακόμη και το δάχτυλο προς τον Walken, αλλά πολλοί άλλοι ισχυρίστηκαν ότι εμπλέκεται ο σύζυγος της στο θάνατό της.

Ο Walken ήταν στο γιοτ τη νύχτα που πέθανε η Wood, αλλά σπάνια έχει μιλήσει για αυτό. Ωστόσο, έχει απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις όταν του έγινε, και μάλιστα έδωσε τη δική του ιδέα για το τι συνέβη.

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατό της, ο Walken είπε στο People: «Δεν ξέρω τι συνέβη. Γλίστρησε και έπεσε στο νερό; Ήμουν στο κρεβάτι τότε oπότε υποθέτω. Ήταν τρομερό πράγμα» είπε προτιμώντας να αποφύγει το θέμα όποτε είναι δυνατόν.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Walken είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Playboy: «Το τι συνέβη εκείνο το βράδυ μόνο εκείνη το ξέρει, γιατί ήταν μόνη της. Είχε πάει για ύπνο πριν από εμάς και το δωμάτιό της ήταν στο πίσω μέρος. Μια λέμβος αναπηδούσε στο πλάι, του σκάφους, και υποθέτω ότι πήγε να τη μετακινήσει...»

Ο Walken ανέφερε επίσης ότι η Wood δεν μπορούσε να κολυμπήσει. «Μου είχε πει η ίδια ότι δεν μπορούσε να κολυμπήσει· στην πραγματικότητα, έπρεπε να κόψουν μια σκηνή κολύμβησης από την ταινία εξαιτίας αυτού».

Το Τμήμα του Σερίφη του Λος Άντζελες άνοιξε ξανά την υπόθεση το 2011. Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, «Το 2013, οι ιατροδικαστές της κομητείας Λος Άντζελες άλλαξαν την αιτία θανάτου της Wood από «τυχαίο πνιγμό» σε «πνιγμός και άλλοι απροσδιόριστοι παράγοντες». Σύμφωνα με τον πρώην βοηθό εισαγγελέα των ΗΠΑ, Sam Perroni, ο Walken δεν αποκάλυψε αρχικά όλα όσα ήξερε στην αστυνομία για τη νύχτα που πέθανε η Natalie Wood.

Ο Perroni είπε «Ο Christopher Walken είπε στην LASD το 1981 ότι δεν γνώριζε την εξαφάνιση της Natalie μέχρι το πρωί της 29ης Νοεμβρίου επειδή κοιμόταν όλη τη νύχτα. Επανέλαβε αυτό το άλλοθι δύο χρόνια αργότερα σε μια συνέντευξη στο περιοδικό The Face» σύμφωνα με το Radar. 

Ο Perroni συνέχισε, «Ανακάλυψα τρεις μάρτυρες που θα αποδείκνυαν ότι η δήλωση του Walken ήταν αναληθής και έχω τεκμηρίωση ότι παραδέχτηκε ότι «έψαχνε» τη Natalie αμέσως μετά την εξαφάνισή της. Άρα;».

Πρόσθεσε, «όλοι οι πιθανοί ύποπτοι στο γιοτ Splendor το 1981 - οι Robert Wagner Jr., Christopher Walken και o καπετάνιος, Dennis Davern - είτε παραδέχτηκαν ότι έκαναν ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις στις αρχές το 1981 είτε θα αποδειχθεί ότι το έκαναν με μάρτυρες που είναι έτοιμοι, πρόθυμοι και ικανοί να δώσουν ένορκη μαρτυρία...». Έκτοτε το θέμα μένει άλυτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 42 / position2: 492
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb