ENTERTAINMENT

Η διάσημη σταρ που η Ellen DeGeneres «έστησε στον τοίχο» και την έκανε χίλια κομμάτια

«Ξέρεις πόσο άσχημα με κάνεις να νιώθω;», της απάντησε η διάσημη τραγουδίστρια
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η διάσημη σταρ που η Ellen DeGeneres «έστησε στον τοίχο» και την έκανε χίλια κομμάτια
Nextweb Studio

Μια χρήστης του TikTok, η Nya Johnson, επανέφερε στην επιφάνεια μια απογοητευτική συνέντευξη της ποπ σταρ Taylor Swift στην εκπομπή της DeGeneres πίσω στο 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
@nyajohnsoon So sorry you went through that! Glad you’re here today 💖 #fyp #ruok #deservesanapology ♬ original sound - user160329

Στο βίντεο του TikTok με τίτλο «Someone Who Deserves an Apology: Talk Show Edition», η DeGeneres ξεκινάει αναφέροντας επανειλημμένα τον Zac Efron ως το αγόρι της Swift, παρά τους πολλαπλούς ισχυρισμούς της ότι δεν έχουν βγει ποτέ ραντεβού μεταξύ τους.

«Κι όμως το έκανες, γιατί το αρνείσαι;», επέμεινε τότε η DeGeneres.

Taylor Swift Ellen DeGeneres

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς η Swift φαίνεται να αισθάνεται άβολα με την συνέντευξη, η DeGeneres προχωρά σε ένα άλλο θέμα. Αυτή τη φορά ο DeGeneres θέλει να μάθει για ποιον μιλάει στο τραγούδι "We Are Never Ever Getting Back Together". Ο τρόπος της για να το μάθει αυτό περιλαμβάνει την προβολή φωτογραφιών της Swift και διάφορων ανδρών, διατάζοντας την Swift να πατήσει ένα κουδούνι όταν εμφανιστεί ο άνδρας που αναφέρεται στο τραγούδι.

"Δε νομίζω να το κάνω αυτό", λέει η Swift. «Αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχω, είναι σαν το τελευταίο κομμάτι αξιοπρέπειας που μου απομένει. Οι άνθρωποι κάνουν εικασίες για αυτό και είναι το τελευταίο μου χαρτί».

«Ξέρεις πόσο άσχημα με κάνει αυτό να νιώθω;», η Swift λέει όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής αρχίζει να παρουσιάζει τις εικόνες. Ενώ η οικοδέσποινα έδειχνε στην οθόνη άσχετους διάσημους - από τον Danny DeVito μέχρι τον Justin Timberlake - η Swift αναστατώνεται εμφανώς όταν εμφανίζεται μια φωτογραφία της και του πρώην συντρόφου της, John Mayer. «Θα πρέπει να το χτυπήσεις», λέει η DeGeneres, στην οποία η Swift απαντά: «Δε θέλω! Δε θέλω. Θα μου στέλνουν θυμωμένα email και δε θέλω να τα λαμβάνω».

Taylor Swift Ellen DeGeneres

Ακόμη και όταν η DeGeneres αναλαμβάνει το παιχνίδι και αρχίζει να χτυπάει τυχαία, η Swift εκλιπαρεί να τελειώσει αυτό. «Σταμάτα, σταμάτα, σταμάτα», λέει σε μια μη επεξεργασμένη εκδοχή της εκπομπής. «Με κάνει να αισθάνομαι τόσο άσχημα για τον εαυτό μου κάθε φορά που ανεβαίνω εδώ και δείχνεις διάφορους άνδρες στην οθόνη και με κάνει πραγματικά να αναρωτιέμαι τι πρεσβεύω ως άνθρωπος».

Το TikTok, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 3,2 εκατομμύρια φορές και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 800.000 likes, έχει αφήσει τους θεατές να αισθάνονται θυμό για λογαριασμό της Taylor. «Είναι έτοιμη να κλάψει κι όλοι γελάνε, ενώ η Ellen αγνοεί εντελώς τα αιτήματά της για να το κόψει», σχολίασε ένας χρήστης.

Κάτι παρόμοιο συνέβη μεταξύ της DeGeneres και της Mariah Carey σε συνέντευξη το 2018, κατά την οποία η DeGeneres προσπάθησε να πείσει την τραγουδίστρια να επιβεβαιώσει τις φήμες εγκυμοσύνης ενθαρρύνοντας τη να πιει σαμπάνια.

«Ήμουν εξαιρετικά άβολα εκείνη τη στιγμή, είναι το μόνο που μπορώ να πω. Και πραγματικά δυσκολεύτηκα να αντιμετωπίσω τα επακόλουθα», είπε η Carey στο Vulture τον Αύγουστο του 2020. «Δεν ήμουν έτοιμη να το πω σε κανέναν επειδή είχα ήδη μια αποβολή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 1205 / position2: 1452
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb