ENTERTAINMENT

Η Margot Robbie ήθελε να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ μετά από αυτή την ταινία

Αφού πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Leonardo DiCaprio
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Margot Robbie ήθελε να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ μετά από αυτή την ταινία
The Wolf Of Wall Street, Paramount

Πιέστηκε πολύ με τους παπαράτσι και την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής που ήρθε με τη φήμη της, εκφράζοντας ανησυχία για την ασφάλειά της και την ασφάλεια των αγαπημένων της προσώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Margot Robbie παραλίγο να εγκαταλείψει την υποκριτική μετά την όπως είπε, «απαίσια» εμπειρία που φέρνει η φήμη μετά τον ρόλο της στον Λύκο της Wall Street.
Παρά τις προκλήσεις, η Margot Robbie έχει βρει τρόπους να χειριστεί τα media, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται άβολα να βρίσκεται στο επίκεντρο κατά καιρούς.

Η ηθοποιός θυμήθηκε την εμπειρία της με τη φήμη αφού πρωταγωνίστησε στην ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε δίπλα στον Leonardo DiCaprio σε ηλικία μόλις 22 ετών.

«Κάτι συνέβαινε σε εκείνα τα πρώτα στάδια και όλα ήταν πολύ απαίσια», είπε η Margot Robbie στο Vanity Fair.«Θυμάμαι ότι είπα στη μαμά μου, "Δεν νομίζω ότι θέλω να το κάνω αυτό." Και με κοίταξε με ίσιο πρόσωπο και είπε, "Αγάπη μου, νομίζω ότι είναι πολύ αργά", και τότε συνειδητοποίησα ότι ο μόνος δρόμος ήταν μπροστά».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι τελικά βρήκε τρόπους να αντιμετωπίσει την προσοχή των media, αλλά εξακολουθεί να νιώθει λίγο άβολα που βρίσκεται στο επίκεντρο. Εξήγησε,«Ο τρόπος που προσπαθώ να εξηγήσω αυτή τη δουλειά - και αυτόν τον κόσμο - στους ανθρώπους είναι ότι τα ψηλά είναι πολύ ψηλά και τα χαμηλά είναι πραγματικά, πολύ χαμηλά. Και υποθέτω ότι αν είσαι τυχερός, όλα κάποια στιγμή ισορροπούν και βρίσκεις τον εαυτό σου κάπου στη μέση»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 322 / position2: 808
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb