ENTERTAINMENT

Οι φωτογραφίες σύλληψης των celebrities που έγιναν viral αμέσως

Οι στιγμές των stars που μάλλον δεν ήθελαν να δημοσιευτούν
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι φωτογραφίες σύλληψης των celebrities που έγιναν viral αμέσως
Nextweb Studio

Υπάρχει κάτι που αγαπά περισσότερο το διαδίκτυο και οι fans από ιστορίες για celebrities που έχουν μπλεξίματα και συμπεριφέρονται άσχημα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλλον όχι! Φυσικά, οι φωτογραφίες διασήμων εξακολουθούσαν να κυκλοφορούν σε εφημερίδες και ταμπλόιντ τις "προϊστορικές" ημέρες που δεν υπήρχαν υπολογιστές και ίντερνετ και τους κρεμούσαν απλά ... στα "μανταλάκια"!

Ανάμεσα στις πιο άβολες στιγμές των διασήμων είναι αδιαμφισβήτητα αυτές που έχουν μπλεξίματα με το νόμο κι εμείς θυμόμαστε τις "ιστορικές" φωτογραφίες σύλληψης μερικών από αυτούς!

Το "ποτ πουρί" της Lindsay Lohan

Η Lindsay Lohan δεν έχει μόνο μια viral φωτογραφία σύλληψης στο όνομά της - έχει τουλάχιστον έξι. Η διάσημη σταρ πέρασε μια μακρά περίοδο κακής συμπεριφοράς με καταχρήσεις, πάρτι και έξαλλες στιγμές που "πλήρωσε" με αυτές τις ντροπιαστικές φωτογραφίες.

Τα ροζ μαλλιά της Amanda Bynes

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καθοδική πορεία της αγαπημένης έφηβης σταρ του κινηματογράφου ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2012, όταν φέρεται να έφυγε καθώς ένας αστυνομικός της έγραφε κλήση. Λίγο καιρό μετά φέρεται να βρέθηκε μπλεγμένη σε τροχαίο με περιπολικό, υπό την επήρεια αλκοόλ. Το διαδίκτυο έκανε πάρτι με τη φωτογραφία σύλληψής, αφού τα λογοπαίγνια για τα ροζ μαλλιά της ηθοποιού δεν είχαν τέλος. 

Ο ανάλαφρος και χαμογελαστός Justin Bieber

Ο Justin Bieber δεν ήταν ακριβώς στα "καλύτερά του" το 2014, όταν εθεάθη να ρίχνει αυγά στο σπίτι του γείτονά του. Την ίδια χρονιά, σε ένα βίντεο του 2009 εμφανίστηκε να χρησιμοποιεί υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για άλλες φυλές και τραγουδούσε για την ένταξή του στο KKK. Το αποκορύφωμα ήταν η σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, στη φωτογραφία της οποίας εμφανίστηκε χαμογελαστός και έγινε meme σε όλο τον κόσμο!

Οι sexy φωτογραφίες της Paris Hilton

Η διάσημη κληρονόμος ήταν γνωστό party-girl για πολλά χρόνια. Έχει συλληφθεί δεκάδες φορές, και η πρώτη ήταν το 2006, όταν κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια. Όλες οι φωτογραφίες της Hilton έγιναν viral γιατί ήταν πανομοιότυπες με ίδια κλίση κεφαλιού και sexy χαμόγελο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 218 / position2: 1045
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb