ENTERTAINMENT

Αυτές οι celebrities βγάζουν περισσότερα λεφτά από τους διάσημους συζύγους τους

Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα κρύβεται μια ακόμα μεγαλύτερη γυναίκα. Όχι;

Αυτές οι celebrities βγάζουν περισσότερα λεφτά από τους διάσημους συζύγους τους
Nextweb Studio

Το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των φύλων ή, αλλιώς, η διαφορά μεταξύ του ποσού που κερδίζουν οι άνδρες και οι γυναίκες για την εκτέλεση των ίδιων καθηκόντων στους ίδιους τομείς, είναι ένα διαδεδομένο ζήτημα που τίθεται εδώ και χρόνια σε χώρες ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2019, το The Wire υπολόγισε ότι οι γυναίκες στο Χόλιγουντ, κατά μέσο όρο, αμείβονταν με 6,6 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι άνδρες που έκαναν την ίδια δουλειά κέρδισαν 11,9 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις και υπάρχουν πολλοί ευτυχισμένοι γάμοι διασήμων, όπου οι γυναίκες κερδίζουν πολύ περισσότερα από τους συντρόφους τους.

Scarlett Johansson

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H πανέμορφη ηθοποιός Scarlett Johansson έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 165 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο σύζυγός της Colin Jost, φέρεται να έχει έσοδα 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Julia Roberts

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Julia Roberts φέρεται να έχει μια περιουσία 250 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο σύζυγός της, ο διευθυντής φωτογραφίας Daniel Moder, λέγεται ότι έχει αξία 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Anne Hathaway

H Anne Hathaway φέρεται να διαθέτει 80 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που ξεπερνά κατά πολύ την καθαρή αξία του συζύγου της, Adam Shulman, που ανέρχεται μόλις στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Jennifer Lopez

Η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του Affleck είναι 150 εκατομμύρια δολάρια, ενώ h Lopez λέγεται ότι κερδίζει 400 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Nicole Kidman

Η Kidman φέρεται να έχει περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Keith Urban, με τον οποίο η Kidman έχει δύο από τα τέσσερα παιδιά της, έχει καθαρή περιουσία 75 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 196 / position2: 544
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb