ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

O ανάδρομος Ερμής φεύγει: Τι θα αλλάξει για το ζώδιό σου

Πώς θα επηρεάσει το τέλος του ανάδρομου καλοκαιριού του 2023 ο Ερμής στο ζώδιό σας
AstroGirl
O ανάδρομος Ερμής φεύγει: Τι θα αλλάξει για το ζώδιό σου

Αυτή ήταν η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που υπήρξε ανάδρομος Ερμής και Αφροδίτη που συνέβαινε ταυτόχρονα, κάτι που δεν θα έπρεπε *ποτέ* να επιτραπεί να συμβεί ξανά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τόσες πολλές ημιτελείς εργασίες και περισπασμούς, ήταν δύσκολο να επωφεληθείτε από τις παραγωγικές δονήσεις της σεζόν της Παρθένου. Συνήθως, αυτή είναι η εποχή του χρόνου για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, αλλά επειδή ο Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 23 Αυγούστου, η οργάνωση ήταν σχεδόν αδύνατη. 

Ενώ ο Ερμής κανονικά λειτουργεί απίστευτα καλά στο ζώδιο της κατοικίας και της ανάτασής του, η αργή φύση του επικοινωνιακού πλανήτη δυσκολεύει την κριτική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων και τον καταιγισμό ιδεών. Όμως ήρθε η ώρα να φύγει!

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα τοποθετηθεί απευθείας στον έκτο οίκο σας, προσφέροντας λίγη σαφήνεια στο πώς οργανώνετε τις συνήθειες, τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας. Εάν η καθημερινότητά σας είναι ακατάλληλη τις τελευταίες εβδομάδες, περιμένετε να προκύψει τελικά κάποια διαύγεια καθώς ο Ερμής θα κερδίζει ξανά έδαφος. Εάν υπάρχουν νέα πρότζεκτ που σας ενδιαφέρει να εφαρμόσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ενσωματώσετε μερικές χρήσιμες ρουτίνες στον κόσμο σας.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Θα ζήσετε μερικές σημαντικές στιγμές γύρω από τα τρέχοντα χόμπι, τα ενδιαφέροντα και τα πάθη σας. Εάν δεν ήσασταν σίγουροι για το πώς να επιδοθείτε στις απολαύσεις της ζωής, θα έχετε μια καλύτερη ιδέα για το πώς να απολαύσετε την καθημερινότητά σας χωρίς άγχος και χωρίς σύγχυση. Ως ζώδιο που το κυβερνά η Αφροδίτη, σίγουρα θα πρέπει να δίνετε προτεραιότητα στις χαρές της ζωής και καθώς ο Ερμής αυξάνει την ταχύτητα αυτόν τον μήνα, θα είναι πολύ πιο εύκολο να τον αφήσετε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Ο κυβερνήτης του χάρτη σας επιτέλους σταματά ορθά αυτόν τον μήνα, Δίδυμοι, που σημαίνει ότι τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε θα αρχίσουν επιτέλους να υποχωρούν. Εάν δεν ήσασταν σίγουροι για το πώς να οργανώσετε αποτελεσματικά τις δουλειές σας και τις ρουτίνες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις τώρα. 

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τα σχέδια και τις ιδέες σας. Μπορεί να μαθαίνετε μια νέα δεξιότητα ή να μελετάτε ή ίσως να έχετε κατακτήσει τελικά ένα θέμα που δεν καταλαβαίνατε πλήρως πριν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε πολλά να συζητήσετε αυτόν τον μήνα καθώς ο Ερμής επιτέλους έρχεται... στη θέση του.

Λέων (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)
Τις τελευταίες εβδομάδες, προσπαθείτε να αναδιαρθρώσετε και να οργανώσετε τα οικονομικά σας ζητήματα και από αυτήν την ημέρα, θα αρχίσετε να προχωράτε με ένα σαφώς καθορισμένο σχέδιο. Είτε εφαρμόζετε έναν νέο προϋπολογισμό είτε ανακαλύπτετε χρήσιμους τρόπους για να αξιοποιήσετε τα δικά σας ταλέντα, θα έχετε πολλές νέες ιδέες όσον αφορά τη μεγιστοποίηση του εισοδήματός σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Καθώς ο κυβερνήτης του χάρτη σας *επιτέλους* σταθμεύει στον 1ο σας οίκο, θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα στη λίστα εργασιών σας με ευκολία. Εάν αισθάνεστε ακατάστατοι και ανοργάνωτοι τις τελευταίες εβδομάδες, περιμένετε να αποκτήσετε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας επιτρέψουν να κάνετε κάποιες παραγωγικές βελτιώσεις στη ζωή σας. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ο ανάδρομος Ερμής ήταν μια βαθιά εσωστρεφής περίοδος για εσάς, Ζυγέ, αλλά όπως κατευθύνουν οι σταθμοί του Ερμή, θα αποκτήσετε σαφήνεια σχετικά με τις συνήθειες και τις πρακτικές που έχουν λειτουργήσει εναντίον σας. Αντί να αναλύετε υπερβολικά τις σκέψεις σας, θα μπορείτε τώρα να συντάξετε ένα σχέδιο που θα σας επιτρέπει να αγκαλιάσετε πρακτικές που υποστηρίζουν την ευημερία σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Θα κατανοήσετε καλύτερα πώς να προσφέρετε υποστήριξη στις φιλίες σας. Από τότε που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία, το να μοιράζεστε πληροφορίες με άλλους ήταν περισσότερο μια πρόκληση, αλλά τώρα θα πρέπει να μπορείτε να ενημερώνετε με ακρίβεια τους ανθρώπους γύρω σου για σημαντικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε και να μην αποφασίζετε μόνοι σας!.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Θα μπορέσετε επιτέλους να προχωρήσετε με τα σχέδια και τις προσπάθειες που εκκρεμούν από τότε που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία. Εάν υπάρχουν ιδέες ή έννοιες που θέλετε να παρουσιάσετε, τίποτα δεν σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας τώρα. Βγάλε τα όλα εκεί έξω!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Εάν έχετε επικεντρωθεί τελευταία πολύ στις προσωπικές σας φιλοσοφίες, θα μπορείτε τώρα να προχωρήσετε με μια καλύτερη αίσθηση του ποιες είναι οι προσωπικές σας αλήθειες. Αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια στιγμή για ταξίδια ή για να εξερευνήσετε ευκαιρίες που υπάρχουν έξω από τις συνήθεις ρουτίνες σας. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Εάν ήταν δύσκολο να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά στη δυναμική σας με τους άλλους, θα πρέπει να είστε σε θέση να εκφραστείτε χωρίς πάρα πολλές προκλήσεις τώρα. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που δίνετε μια χείρα βοηθείας σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο δίνοντάς του συμβουλές. Τα όρια ωστόσο, είναι πλέον σημαντικά.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Μόλις ο Ερμής βρίσκεται ξανά σε ορθή πορεία, θα επέλθει και η ομαλή καθημερινότητα, ενώ τα απρόβλεπτα που υπήρχαν τόσο καιρό θα λάβουν τέλος. Θα έχετε μια καλύτερη εικόνα των στόχων σας και θα οργανωθείτε σωστά για να έρθετε πιο κοντά σε αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
22 / position1: 307 / position2: 650
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb