SHOPPING

Όλα τα viral trends που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου το φθινόπωρο

5 απλά items που πρέπει να προμηθευτείς, εάν δεν έχεις ήδη
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Όλα τα viral trends που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου το φθινόπωρο
Nextweb Studio

Μπορεί ο καιρός να είναι ακόμα αρκετά ζεστός, αλλά βρισκόμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στο φθινοπωρινό κλίμα ήδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ συγκεντρώσαμε τα 5 trends που θα χρειαστείς οπωσδήποτε φέτος το φθινόπωρο και σου προτείνουμε να επενδύσεις σε αυτά.

Πλεκτή μαρινιέρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα ωραίο πλεκτό πουλόβερ, χοντρό ή λεπτό, φαρδύ ή στενό, ότι προτιμάς! Είναι σίγουρα όμως τάση οι αγαπημένες ρίγες και θα το δεις παντού!

Loafers

Μέχρι να κυριαρχήσουν οι αγαπημένες μας μπότες, τα loafers είναι τα τέλεια μεταβατικά παπούτσια για να περάσεις από το καλοκαίρι στον χειμώνα. Συνδύασέ τα με κάλτσες και μίνι φούστα, cropped παντελόνι με γυμνό αστράγαλο ή ολόσωμο φαρδύ τζιν. Είναι εξαιρετικά ευέλικτα και εντελώς διαχρονικά.

Γιλέκο

Μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τα basic της ντουλάπας σου, όμως φέτος έχει επιστρέψει για τα καλά ως πρωταγωνιστής στη μόδα και δεν έχεις παρά να το ενσωματώσεις στο στυλ σου, είτε φορώντας το σκέτο όσο ο καιρός είναι ζεστός, είτε με ζιβάγκο από μέσα και κουμπωμένο, είτε με πουκάμισο ξεκούμπωτο!

Καμπαρντίνα

Το απόλυτο φρθινοπωρινό item! Ελαφριά, ανθεκτική και κομψή, μπορείς να επιλέξεις μακριά ή πιο κοντή, σε φαρδιά γραμμή ή σε στενή και σε όποιο χρώμα θέλεις, όμως πάντα η κλασική μπεζ θα είναι το πιο "ακριβό" κομμάτι.

Κομψό παντελόνι

Τα κομψά υφασμάτινα παντελόνια με την τσάκιση που παραπέμπουν σε ανδρικό κοστούμι είναι ξανά τάση, όπως στα 80ς-90ς. Επίλεξε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα, είτε φαρδύ wide leg, είτε cropped και το φοράς από το πρωί στο γραφείο με σακάκι και λευκό tee μέχρι το βράδυ με γόβες και halterneck τοπάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
16 / position1: 124 / position2: 316
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb