ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Έτσι θα διακοσμήσεις το σπίτι σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Αναρωτήθηκες ποτέ αν το ζώδιο σου επηρεάζει την αισθητική του χώρου σου;
Γράφει η MATINA KONTOY
Έτσι θα διακοσμήσεις το σπίτι σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!
Φωτ. αρχείου / envato

Τα ζώδια λένε πώς αποκαλύπτουν σε έναν βαθμό στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας, τι μας αρέσει και τι όχι. Έτσι, κάθε ζώδιο έχει τα δικά του γούστα και στη διακόσμηση. Πώς λοιπόν μπορείς να διακοσμήσεις το χώρο σου ανάλογα με το ζώδιο σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Θέλεις το σπίτι σου να έχει έντονη ενέργεια και ζωντανά χρώματα. Η τόλμη είναι βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου, γεγονός που μεταφράζεται και με διακοσμητικούς όρους. Για παράδειγμα, μία bold διακόσμηση με βάση τις σκούρες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας ή ένας ολόλευκα διακοσμημένος χώρος, είναι ό, τι πρέπει για εσένα.

Ταύρος

Για τους Ταύρους, όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αυτό σημαίνει πως και το παραμικρό πράγματα που αποτελεί μέρος της συνολικής διακόσμησης, είναι μελετημένο και προσεκτικά τοποθετημένο μέσα στον χώρο. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Λίγα διάσπαρτα φυτά μέσα στον χώρο τιμούν τη γήινη φύση και ομορφιά σου. Το αγαπημένο σου βεβαίως είναι να γεμίσεις το σπίτι με μαλακά, πολυτελή υφάσματα με απαλή αίσθηση, όπως μαξιλάρια, κουβέρτες και ριχτάρια.

Δίδυμος

Για εσένα, η διακόσμηση δεν είναι απαραίτητο να υπόκειται σε ένα και μοναδικό διακοσμητικό στιλ. Οι συνδυασμοί ανάμεσα σε vintage, σκανδιναβική, μοντέρνα και κλασική διακόσμηση είναι το ατού σου. Από την άλλη, το χρώμα είναι ο καλύτερός σου φίλος και οι αντικρουόμενοι χρωματικοί συνδυασμοί, το αγαπημένο σου χόμπι. Τα funky, χρωματιστά και statement έπιπλα & items είναι εδώ για εσένα και τους διακοσμητικούς σου πειραματισμούς.

Καρκίνος

Ως γνήσιο ζώδιο του νερού, λατρεύεις να έχεις ένα σπίτι στην παραλία. Αν δεν έχεις όμως, φέρνει τη θάλασσα στον χώρο σου. Λευκά και ουδέτερα χρώματα, το ξύλο της θάλασσας σε ξεκουράζουν και σε γαληνεύουν, ενώ το φυσικό φως και μια ανοιχτή κουζίνα και σαλόνι σου δίνουν την ηρεμία που αναζητάς.

Λέων

Ως γνήσιο λιονταράκι και σωστός βασιλιάς της ζούγκλας, η διακόσμηση του «Βασιλείου» σου θα πρέπει να είναι πολυτελής και συνάμα παιχνιδιάρικη. Επίλεξε items με έντονο, πλούσιο και bold χρώμα. Κι επειδή το ζώδιό σου, είναι συνώνυμο της εξωστρέφειας και λατρεύεις να έχεις φίλους στο σπίτι σου, ένα τρόλεϊ μπαρ και ένα εντυπωσιακό κοκτέιλ σετ, θα γίνουν το επίκεντρο των συγκεντρώσεων.

Παρθένος

Παρθένος = τελειομανής. Η ακαταστασία και η ατέλεια είναι ο χειρότερος εχθρός σου. Από την άλλη, η πρακτικότητα, η καθαριότητα και η τακτοποίηση, είναι οι αγαπημένου σου φίλοι. Επομένως, η minimal διακόσμηση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου (και τον ψυχαναγκασμό σου για τελειότητα).

Ζυγός

Ως ένα ζώδιο που συμβολίζει την ισορροπία κι αγαπά τις τέχνες και κλασική ομορφιά, το σπίτι σου θα πρέπει να είναι εξίσου αρμονικό, ισορροπημένο και κομψό. Όταν μιλάμε για αισθητική, ταυτόχρονα μιλάμε για ποιότητα και τα λεφτά δεν τα λυπάσαι. Μία απλή, διακριτική βιβλιοθήκη κι ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος, για παράδειγμα, αξίζουν μία θέση στο σπίτι σου. Προτίμησε ουδέτερα χρώματα για να δημιουργήσεις το απόλυτο ζεν.

Σκορπιός

Τούβλα και δομικά υλικά σε κοινή θέα, μεταλλικά στοιχεία ως μέρος της διακόσμησης, ουδέτεροι χρωματικοί τόνοι σε κυριαρχία και statement φωτιστικά για το τελικό touch. Είσαι έτοιμη.

Τοξότης

Είσαι ταξιδιάρα ψυχή κι αυτό μπορεί να ενσωματωθεί στη διακόσμησή σου. Ο τρόπος είναι απλός. Αντί, λοιπόν, να κρατάς τις φωτογραφίες, τα σουβενίρ και τα μοναδικά αντικείμενα που απέκτησες από διάφορα μέρη της Γης καταχωνιασμένα σ’ ένα συρτάρι, αξιοποίησέ τα ως διακοσμητικά. So simple.

Αιγόκερως

Η παραδοσιακή διακόσμηση is your thing. Το μοντέρνο δεν ανταποκρίνεται στην αισθητική σου. Αντιθέτως, οι κλασικές, σοφιστικέ λεπτομέρειες της παραδοσιακής διακόσμησης είναι αυτές με τις οποίες θα αισθανθείς άνετα και οικεία. Εάν, πάντως, θέλεις να επενδύσεις σε κάτι καινούργιο, η καλύτερη επιλογή που έχεις είναι ένα χειροποίητο, ξυλόγλυπτο έπιπλο για το σαλόνι ή την τραπεζαρία σου.

Υδροχόος

Εάν είσαι Υδροχόος, έχεις πιθανότατα και καλλιτεχνική φύση και άρα η μοντέρνα διακόσμηση ταιριάζει απόλυτα με το ανήσυχο, καλλιτεχνικό σου πνεύμα. Οι vintage πινελιές και οι υπερβολικά cozy χώροι, δε σου πάνε. Προτίμησε, λοιπόν, να επενδύσεις σε κομψά, μοντέρνα έπιπλα και διακοσμητικά, αλλά και σε πολλά φυτά εσωτερικού χώρου. Φουτουριστικά έπιπλα, γεωμετρικοί πίνακες, μοντέρνα βάζα, κεραμικά διακοσμητικά και πρωτότυπα έργα αφηρημένης τέχνης θα προσδώσουν στο σπίτι σου αέρα μοντερνισμού.

Ιχθύες

Εάν είσαι Ιχθύς, τότε σίγουρα είσαι σπιτόγατα κι αυτό σημαίνει πως η άνεση και η ζεστασιά είναι αυτά που θες να προσφέρει απλόχερα το σπίτι σου. Μία πολυθρόνα papasan ή μία κουνιστή πολυθρόνα ή μία κρεμαστή κούνια, θα πρέπει να υπάρχει σίγουρα σε κάποιο μέρος του σπιτιού σου. Α, και να μην ξεχάσεις τα χνουδωτά μαξιλάρια, τις μαξιλάρες για το πάτωμα και τις μάλλινες, φλις κουβέρτες και τα κεράκια. Ό, τι πρέπει για χουχούλιασμα, ζεστό τσάι ζάπινγκ και ύπνο. Coziness overload!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb