ENTERTAINMENT

Η θυελλώδης σχέση δυο ηθοποιών που δεν έγινε γνωστή: Πήραν διαζύγια για να είναι μαζί, και τελικά χώρισαν

H 90s ταινία που έφερε κοντά τους πρωταγωνιστές, ήταν η αρχή μιας θυελλώδους σχέσης
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η θυελλώδης σχέση δυο ηθοποιών που δεν έγινε γνωστή: Πήραν διαζύγια για να είναι μαζί, και τελικά χώρισαν
Dangerous Liaisons

Οι άνθρωποι συχνά θαυμάζουν τη χημεία στην οθόνη μεταξύ δύο ηθοποιών, αλλά μερικές φορές αυτή η οφείλεται σε μια πραγματική σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο John Malkovich και η Michelle Pfeiffer ξεκίνησαν μια σχέση ενώ γύριζαν το Dangerous Liaisons, που τελικά οδήγησε στο διαζύγιο του ηθοποιού.

Ο Malkovich είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, κερδίζοντας υποψηφιότητες για Όσκαρ, Έμμυ και Χρυσή Σφαίρα για τους ρόλους του.

Αυτός και ο Pfeiffer συμπρωταγωνίστησαν στο Dangerous Liaisons του 1988. Οι ρόλοι τους στην οθόνη δημιουργούν μια σχέση και το ίδιο συνέβη και στην πραγματική ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Malkovich και η Pfeiffer άρχισαν να έχουν σχέση κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας, η οποία οδήγησε στο διαζύγιο του Malkovich από την ηθοποιό Glenne Headly. Αυτός και η Headly παντρεύτηκαν το 1982. Το ζευγάρι γνωρίστηκε ενώ εργαζόταν στο Steppenwolf Theatre Company στο Σικάγο.

H Pfeiffer διατηρούσε επίσης σχέση με τον ηθοποιό Peter Horton. Γνωρίστηκαν σε ένα μάθημα υποκριτικής. Αυτή και ο Horton παντρεύτηκαν το 1981 και αποφάσισαν να χωρίσουν το 1988. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε δύο χρόνια αργότερα.

Ο Stephen Frears, ο σκηνοθέτης του Dangerous Liaisons, συζήτησε τη σχέση των αστέρων του με τους New York Times, λέγοντας: «Ήταν μια από εκείνες τις στιγμές που η πραγματικότητα και η τέχνη διασταυρώνονται». Είπε ότι η κατάσταση ήταν «συντριπτική» για τον John Malkovich και την χαρακτήρισε «δύσκολη».

Το χειρότερο όλων είναι πως η σχέση δεν κράτησε. Το ζευγάρι δεν έμεινε μαζί μετά το διαζύγιό του Malkovich με την Headly και η Pfeiffer δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σχέση τους. Ο Malkovich ξεκίνησε να βγαίνει με τη  Nicoletta Peyran το 1989 αφού τη γνώρισε στα γυρίσματα του The Sheltering Sky (ήταν η δεύτερη βοηθός σκηνοθέτη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 145 / position2: 478
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb