ENTERTAINMENT

Αν σου άρεσε η Barbie, τότε ΠΡΕΠΕΙ να δεις αυτές τις ταινίες

Θα τις λατρέψεις!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αν σου άρεσε η Barbie, τότε ΠΡΕΠΕΙ να δεις αυτές τις ταινίες
Nextweb Studio

Η Barbie της Γκρέτα Γκέργουιγκ κατάφερε να γίνει η πιο επιτυχημένη ταινία της Warner Bros για φέτος, προκαλώντας χαμό και marketing tricks που δεν φανταζόμασταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν είσαι ένα από τα εκατομμύρια άτομα που παρακολούθησαν την ταινία στους κινηματογράφους και περιμένουν να την ξαναδούν όταν γίνει διαθέσιμη για προβολή στο σπίτι, εδώ σου δίνουμε 3 ταινίες που πρέπει να παρακολουθήσεις όσο βρίσκεσαι στην αναμονή.

Enchanted

Με επίκεντρο την πριγκίπισσα κινουμένων σχεδίων Ζιζέλ, καθώς ρίχνεται στον κόσμο της Νέας Υόρκης, το Enchanted είναι ταυτόχρονα ένας υπέροχος φόρος τιμής και μια τρυφερή παρωδία των κλασικών ταινιών με πριγκίπισσες της Disney. Η Amy Adams ηγείται αυτής της εμβληματικής rom-com της δεκαετίας του 2000 εξίσου αριστοτεχνικά όπως η Margot Robbie στην Barbie, με τους δύο χαρακτήρες να αφήνουν τον τέλειο φανταστικό κόσμο τους και να τολμούν να εισέλθουν στον δικό μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Frances Ha

Όπως η Barbie, έτσι και η Frances Ha γράφτηκε από την Gerwig και τον επί χρόνια σύντροφό της, Noah Baumbach. Αλλά σε αυτή την ταινία, ο Baumbach διευθύνει την παραγωγή και σκηνοθετεί, ενώ η Gerwig αναλαμβάνει το ρόλο της πρωταγωνίστριας, Frances, μιας 27χρονης χορεύτριας. Η ταινία ακολουθεί τη Frances και τη φιλία της με τη Sophie, καθώς η δεύτερη φεύγει και η πρώτη αναγκάζεται να φύγει και να βρει ένα διαμέρισμα που μπορεί να αντέξει οικονομικά. Καθώς η φιλία τους αλλάζει με τον χρόνο και τις απαιτήσεις της ενηλικίωσης, η ταινία εξερευνά τι σημαίνει να βρίσκεις τον εαυτό σου και να είσαι ενήλικας. 

Lady Bird

Η άλλη ταινία που πρέπει οπωσδήποτε να δουν οι νέοι θαυμαστές της Gerwig είναι η Lady Bird του 2017, η οποία είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη ταινία της και σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες γενικά της δεκαετίας του 2010. Το σόλο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Gerwig αφηγείται την ιστορία της Christine "Lady Bird" McPherson και της τεταμένης σχέσης της με τη μητέρα της, η οποία επιδρά στις επιδόσεις της στο σχολείο, με τους φίλους και τον κοινωνικό της περίγυρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 287 / position2: 1000
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb