ENTERTAINMENT

Kardashian: Ανήσυχη από τα καμώματα του Kanye ‑ Σeξ σε δημόσια θέα και αλλοπρόσαλες κινήσεις

Η Kim Kardashian φαίνεται πως «νιώθει ντροπιασμένη και ανήσυχη»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΥΓ 31, 2023
Kardashian: Ανήσυχη από τα καμώματα του Kanye ‑ Σeξ σε δημόσια θέα και αλλοπρόσαλες κινήσεις

Το στοματικό σeξ από τη σύντροφό του και το κατεβασμένο παντελόνι του ράπερ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kim Kardashian φαίνεται πως «νιώθει ντροπιασμένη και ανήσυχη» με τα νέα καμώματα του πρώην συζύγου της, Kanye West, ο οποίος εθεάθη πρόσφατα με κατεβασμένο το παντελόνι, την ώρα που επέβαινε σ' ένα θαλάσσιο ταξί στα διάσημα κανάλια της Βενετίας.

Η πρωταγωνίστρια του «The Kardashians», 42 ετών, που ήταν παντρεμένη με τον κάτοχο Grammy από το 2014 έως το 2022, πιστεύει, σύμφωνα με πηγές, ότι «κάτι δεν πάει καλά» με τον West, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διακοπές με τη «σύζυγό» του, Bianca Censori, στην Ιταλία.

Η Καρντάσιαν «δεν ξέρει πώς να εξηγήσει όλα αυτά στα παιδιά» ανέφερε μία πηγή στη Sun, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που απεικονίζουν τον καλλιτέχνη να δείχνει τον πισινό του σε κάτι τουρίστες. «Η Kim είναι τόσο ανήσυχη για τις νέες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τη Bianca - πώς θα εξηγήσει όλα αυτά στα παιδιά;» αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα.

«Ντρέπεται και ανησυχεί γι’ αυτόν – τριγυρνά ξυπόλητος στο δρόμο με μια σαμπάνια στο χέρι, κάτι σαφώς δεν πάει καλά» καταλήγει πηγή προσκείμενη στην Kim.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 251 / position2: 895
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb