ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Σεπτέμβριος

Τι λένε τα ζώδια για τον μήνα που μόλις ήρθε;
AstroGirl
Ζώδια του μήνα: Σεπτέμβριος
Φωτογραφία από Rahul Pandit

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Τα άστρα ταρακουνούν τη ζωή σας και αλλάζουν το επαγγελματικό μονοπάτι σας με σημαντικό τρόπο. Οι ρεζερβέ θα αράξουν, οι ελεύθεροι σκοπευτές θα βρεθούν σε διαφορετικό περιβάλλον από το συνηθισμένο και θα ανακαλύψουν ένα κάρο ευκαιρίες για να γνωρίσουν νέα πρόσωπα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Aξίζει τον κόπο να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στις τρέχουσες συνήθειες δαπανών σας, για να βεβαιωθείτε ότι δεν ζείτε πολύ πάνω από τις δυνατότητές σας. Η προσκόλληση στο άνετο ή προβλέψιμο πιθανότατα δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ οι δεσμευμένοι θα αναγκαστούν να γίνουν περισσότερο μαχητικοί για τη σχέση τους! Μια νέα ή πιθανώς ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας θα επηρεάσει τον συναισθηματικό σας κόσμο αυτό το μήνα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Οι οικονομικοί σας στόχοι μπορεί να αρχίσουν να αλλάζουν τώρα, ειδικά αν έχετε παρατηρήσει ότι δεν ευθυγραμμίζονται με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας για αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική εξέταση θα αποκαλύψει ότι το θέμα είναι αρκετά ασήμαντο για να επιτρέψετε μικροκαυγαδάκια να γίνουν παγκόσμιοι πόλεμοι και η τρίχα να γίνει τριχιά. Στο τέλος του μήνα έρχονται εκπλήξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον τομέα της καριέρας, οι μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας και τα πιο τρελά όνειρα ευνοούνται, ενώ θα χρειαστείτε ενέργεια δοκιμάζοντας τις δυνατότητές σας σε κάτι πιο τολμηρό.  Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται. Ένα ξεχωριστό όνειρό σας περιμένει την υλοποίησή του! Οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας!

ΛΕΩΝ

Θα θέλετε να αναγνωριστείτε και να δείξετε τα χαρτιά σας σε προϊστάμενους ή να αναλάβετε ένα μεγάλο έργο. Οι προσωπικοί στόχοι που έχετε θέσει αυξάνονται με σταθερό ρυθμό, αλλά μια αναποδιά θα είναι μια ευκαιρία να σταματήσετε και να αναλογιστείτε την πρόοδό σας. Είστε ικανοποιημένοι με τα κομμάτια του εαυτού σας που έχετε αναπτύξει; 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με λογικη και ευαισθησία, η προσαρμοστικότητά σας θα σας πάει εκεί που θέλετε να είστε. Εστιάστε σε αυτά που επιθυμείτε βαθιά – και θα τα λάβετε! Χρειάζεστε επίσης αναθεώρηση σε όλα - σχέσεις, φιλίες, ακόμη και εμφάνιση. Αυτή η μεταμόρφωση θα σας βοηθήσει να πάτε εκεί που πραγματικά λαχταράτε να είστε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και αυτός ο μήνας δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός για εσάς, θα είστε πολύ απασχολημένοι για να το παρατηρήσετε. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε χάσει τον εαυτό σας.  Μείνετε σαφείς στις αποφάσεις που κόβουν συνεργασίες με το παρελθόν! Τα ερωτικά σας ευνοούνται, ενώ στο χώρο της εργασίας ευνοούνται και τα επαγγελματικά ταξίδια τα οποία θέλουν όμως πολλή προσοχή...

ΖΥΓΟΣ

Θα είστε απασχολημένοι να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σχετικά με το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Ωστόσο, δεδομένου ότι η ζωή κάνει και τα δικά της πλάνα μην περιμένετε να μπορέσετε να εξομαλύνετε τα πράγματα σε μια νύχτα. Μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες για να είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνετε σε αυτόν τον τομέα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως αρχίσετε να εξετάζετε τι χρειάζεστε με υλιστική έννοια και πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε καλύτερα αυτούς τους πόρους. Μπορεί να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα από την εργασία σας, που θα σας δώσει τη δυνατότητα, να ξεκουραστείτε. Στα τέλη του μήνα ασχοληθείτε με το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να βάλετε μια τάξη! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα επενδύσετε στις ανθρώπινες σχέσεις και τη δικτύωση, ενώ η περιέργειά σας θα σας οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες επαφές και νέες περιπέτειες. Ευτυχώς, αυτή είναι η πιο παραγωγική περίοδος του χρόνου για εσάς και θα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα στη λίστα υποχρεώσεων σας με ευκολία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά.  Όλα θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους, και το ενοχλητικό παρελθόν θα πάει στον άλλο κόσμο όσο είστε διαθέσιμοι για να ζήσετε πέρα από τα συμβατικά πλαίσια. Α και κάτι άλλο - θα γίνει επιτέλους το μεγάλο βήμα για μια μεγάλη δουλειά που κυνηγάτε. Έλα να πέφτει το χρήμα!

ΙΧΘΕΙΣ

Η διαίσθησή σας είναι αυτό το διάστημα πηγή καθοδήγησης.  Αυτή μπορεί ακόμη και να είναι μια στιγμή για να επιδείξετε νέες ιδέες που έχετε για το επάγγελμά σας ή μια στιγμή για δημόσια συμβουλή και διαβούλευση με πελάτες ή όσους έχουν ανάγκη. Τα καλά πράγματα έρχονται… και είστε αρκετά ψύχραιμοι αυτή τη φορά για να μην τα θαλασσώσετε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 27 / position2: 800
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb