ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η Ashley Benson μας ξεναγεί στο υπερπολυτελές σπίτι της στο L.A.

Η Hanna από το Pretty Little Liars μένει σε μια εντυπωσιακή βίλα στο Los Feliz
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η Ashley Benson μας ξεναγεί στο υπερπολυτελές σπίτι της στο L.A.
@ashleybenson

Όταν η Ashley Benson είδε αρχικά το σπίτι της στη γειτονιά Los Feliz του LA, δεν ήταν εντελώς έρωτας με την πρώτη ματιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν πολύ παλιό και έπρεπε πραγματικά να οραματιστώ τις δυνατότητες του», θυμάται ο ηθοποιός του Pretty Little Liars για την κατοικία, η οποία σχεδιάστηκε το 1930 από τον αρχιτέκτονα Arthur Kelly. Αλλά η Benson δεν μπορούσε παρά να παρασυρθεί από τα πέντε υπνοδωμάτια ισπανικού στιλ. «Στο εξωτερικό ένιωθα σαν να ήμουν στη Βαρκελώνη ή κάπου στην Ευρώπη. Και αν τις σωστές αλλαγές, ήξερα ότι θα το ερωτευόμουν», προσθέτει.

Αγόρασε το σπίτι το 2020 και μετακόμισε μετά την ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων. Η Benson απευθύνθηκε στη φίλη της, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Nicole Gordon, καθώς και τον αρχιτέκτονα John Farrace για να βοηθήσουν με τις αλλαγές. «Ήθελε πραγματικά να σεβαστεί την αρχιτεκτονική και την μοναδικότητα του σπιτιού», λέει ο Gordon. «Νομίζω ότι και οι δύο νιώσαμε ότι ήταν πραγματικά ξεχωριστό που ήταν μόνο η τρίτη ιδιοκτήτρια και ότι δεν είχαν γίνει πολλές κακές προσθήκες». Από τη δική της πλευρά, η σχεδιάστρια επίσης δεν μπορούσε να μην προσέξει τα φυσικά πλεονεκτήματα του σπιτιού. «Ο σκελετός του σπιτιού και όλη η εσωτερική αρχιτεκτονική είναι καταπληκτικά», λέει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σπίτι, που χτίστηκε πριν από περισσότερο από 90 χρόνια, ήταν γεμάτο με κλιμακοστάσια, μικροσκοπικά δωμάτια και επιπλέον μικρούς χώρους. «Ήθελα να κάνω κάθε σημείο και κάθε δωμάτιο - ανεξάρτητα από το μέγεθος - μια μοναδική εμπειρία », εξηγεί η ίδια.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο της ξενάγησης, οι αλλαγές που έκανε είναι εντυπωσιακές. όσον αφορά το λευκό καθιστικό, η Benson και ο Gordon σχεδίασαν τους καναπέδες με την Claudia Bracamontes της Arche Custom και πρόσθεσαν ταπετσαρία από την Kerry Joyce στο Kneedler Fauchere.

Στην τραπεζαρία, μια ανακαινισμένη ηλιόλουστη αίθουσα με μαύρους τοίχους, το "σκοτεινό" στιλ συναντά τις ρομαντικές δονήσεις. ονειρευόταν να έχει μια ευρύχωρη, ανοιχτή κουζίνα.

Επίσης, η ηθοποιός, επέλεξε μια έγχρωμη κουζίνα, συνδυάζοντας σμαραγδένια πράσινη επένδυση—εμπνευσμένη από το Polo Bar στη Νέα Υόρκη—με χρυσές πινελιές και ροζ βελούδινα σκαμπό μπαρ Kimberly Denman. «Λατρεύω έναν ωραίο τόνο ροζ σε ένα πλούσιο χρώμα όπως το πράσινο», εξηγεί.

Έξω από την κουζίνα υπάρχει ένα άνετο σαλόνι, που διαθέτει έναν μπλε βελούδινο καναπέ JF Chen και ένα χαλί της Silk Road Rug Inc. Το δωμάτιο είναι τόσο το "δωμάτιο των σκύλων" της Benson όσο και ένας αυτοσχέδιος χώρος συναυλιών. «Έχω πάντα μια κιθάρα εκεί γιατί έχω πολλούς φίλους που είναι μουσικοί και θα παίξουν μουσική», λέει.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι εμπνευσμένη από τα ταξίδια της Benson. Με ένα σαφράν βελούδινο σκελετό κρεβατιού σχεδιασμένο από την NGS, κατασκευασμένο από την Claudia Bracamontes, με επένδυση από ύφασμα Pierre Frey, καθώς και βοηθητικά τραπέζια και ένα μπαρ, είναι ένας φόρος τιμής στα δωμάτια του ξενοδοχείου που διαμένει σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει ακόμα ένα τζάκι για μεγαλύτερη άνεση. «Ο σκύλος μου δεν θα πάει για ύπνο αν δεν είναι ανοιχτό το τζάκι. Δεν έχει σημασία αν έχει 200 βαθμούς έξω, απλά θα περιμένει να το ανάψω», λέει γελώντας η Benson.

Τέλος, το σπίτι είχε μια όμορφη βιβλιοθήκη που είχε μια κίτρινη-πορτοκαλί απόχρωση. «Ξέραμε ότι χρειαζόμασταν περισσότερα υπνοδωμάτια για όταν έρχεται η οικογένειά της για επίσκεψη, γι' αυτό θέλαμε να την κάνουμε όχι μόνο μια όμορφη βιβλιοθήκη αλλά και ένα άνετο υπνοδωμάτιο», εξηγεί ο Gordon. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένας ελκυστικά υβριδικός χώρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 136 / position2: 1242
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb