ENTERTAINMENT

Ήταν το πιο hot ζευγάρι των 90s, παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά, όμως αυτή ήταν μόνο 23 ετών

Είναι και οι δύο διάσημοι ηθοποιοί!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ήταν το πιο hot ζευγάρι των 90s, παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά, όμως αυτή ήταν μόνο 23 ετών
Nextweb Studio

Όταν είμαστε στα 20s μας νομίζουμε ότι ξέρουμε τα πάντα και μπορούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο. Αργότερα, διαπιστώνουμε ότι οι επιλογές μας ήταν εμπειρίες που μας οδήγησαν στον άνθρωπο που είμαστε σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ίδιο ισχύει και για τους celebrities, οι οποίοι στα πρώτα τους βήματα επέλεξαν να κάνουν σχέσεις και να παντρευτούν ανθρώπους που σήμερα δε θα τους έλεγαν ούτε ..καλημέρα.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι η Nicole Kidman, η οποία έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τον Tom Cruise. Οι δρόμοι του ζευγαριού διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά όταν η Kidman πέρασε από οντισιόν για το "Days of Thunder". Εκείνη ήταν γύρω στα 22 και εκείνος 28. Οι δυο τους τελικά πρωταγωνίστησαν σε τρεις ταινίες μαζί. Προφανώς, ένιωσαν αμέσως έντονα συναισθήματα ο ένας τον άλλον. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους. Παρόλο που αυτό ήταν απίστευτα βιαστικό, κατάφεραν να μείνουν μαζί για 11 χρόνια προτού χωρίσουν το 2001.

«Βασικά με παρέσυρε ο έρωτας. Ερωτεύτηκα τρελά, με πάθος. Και όπως συμβαίνει όταν ερωτεύεσαι, όλο το σχέδιό μου όσον αφορά το τι ήθελα για τη ζωή μου ... ανατράπηκε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια συνέντευξη του 2016 στο περιοδικό Red, η Kidman μοιράστηκε τα συναισθήματά της για το γάμο αυτό, αναγνωρίζοντας: "Ήμουν τόσο νέα όταν παντρεύτηκα. Κοιτάζω πίσω τώρα και σκέφτομαι "Τι; Σκέψου την Taylor Swift, σε αυτή την ηλικία ... Είναι 26. Είχα δύο παιδιά μέχρι τα 27 μου και ήμουν παντρεμένη ήδη τέσσερα χρόνια. Αλλά αυτό ήθελα τότε». Αν και η δέσμευση μιας ζωής σε αυτή την ηλικία φαίνεται κακή ιδέα, η Kidman είχε μια εξήγηση για αυτό.

Παρά το γεγονός ότι ήταν η νεότερη στη σχέση, η Nicole Kidman ήταν πολύ πρόθυμη να παντρευτεί τον Tom Cruise. Μιλώντας στο Harper's Bazaar, το 2021, η Αυστραλή ηθοποιός είπε «Βασικά με παρέσυρε ο έρωτας. Ερωτεύτηκα τρελά, με πάθος. Και όπως συμβαίνει όταν ερωτεύεσαι, όλο το σχέδιό μου όσον αφορά το τι ήθελα για τη ζωή μου ... ανατράπηκε». Ωστόσο, η ηθοποιός ήθελε παιδιά περισσότερο από το γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 148 / position2: 1133
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb