ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα 3 ζώδια θα ξεσαλώσουν το ΣΚ

Μήπως είσαι ένα από αυτά;
AstroGirl
Αυτά τα 3 ζώδια θα ξεσαλώσουν το ΣΚ
Nextweb Studio

Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε το Σαββατοκύριακο για να ανανεωθούμε μετά από μια αγχωτική εβδομάδα εργασίας και ενοχλητικές ενήλικες υποχρεώσεις. Αλλά μερικές φορές χρειάζεται να αφήσουμε στην άκρη τις ενοχλητικές υποχρεώσεις και να κάνουμε κάτι δραστικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα 3 ζώδια θα ξεσαλώσουν το Σαββατοκύριακο!

Ταύρος

Ξέρεις ότι έχεις κολλήσει σε τέλμα και πιθανότατα φταίει το τέλος του καλοκαιριού γι' αυτό! Παρόλο που νιώθεις πιο άνετα στο σπίτι, δεν είναι κακό να κάνεις κάτι έξω από τη ζώνη άνεσής σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Πες τους φίλους σου πως νιώθεις και άσε τους να επιλέξουν αυτοί που θα περάσετε το ΣΚ. Πιθανότατα θα βρουν την ευκαιρία να το μετατρέψουν σε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο κι εσύ θά 'χεις τη δυνατότητα να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο!

Καρκίνος

Ονειρεύεσαι τρελά ΣΚ, όμως όταν έρχεται η ώρα να διασκεδάσεις, κάνεις πίσω. Μην αυτολογοκρίνεσαι και άσε τον εαυτό σου να διασκεδάσει χωρίς τύψεις. Μη σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος! Άσε τη δική σου κρίση για τον εαυτό σου και κάνε όλα τα περίεργα και τρελά πράγματα που ονειρεύεσαι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που δουλεύεις. 

Ζυγός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σου αρέσει η ρουτίνα και όταν βρίσκεις κάτι που σ'αρέσει δεν το αλλάζεις με τίποτα. Παρόλα αυτά κάνεις κακό στον εαυτό σου, κάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Γι' αυτό αύριο κάνε κάτι τρελό κι όχι συνηθισμένο. Και δεν εννοώ να φας ψάρι αντί για κρέας, αλλά κάτι που σου φαίνεται εξωφρενικό και έξω από τα νερά σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 83 / position2: 932
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb