ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι φοβάται κάθε ζώδιο στον έρωτα

Τι αναγκάζει κάθε ζώδιο να παραιτηθεί στα αισθηματικά
AstroGirl
Τι φοβάται κάθε ζώδιο στον έρωτα
Nextweb Studio

Τι τρομάζει το κάθε ζώδιο στον έρωτα και το αναγκάζει να τα παρατήσει; Ας δούμε παρακάτω τι σε δυσκολεύει με βάση το ζώδιό σου ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Φοβάται τη μονοτονία! Προτιμάει τα άτομα που είναι ακριβώς αντίθετο από αυτόν στο χαρακτήρα, καθώς αισθάνεται ανταγωνιστικά και σιχαίνεται τη ρουτίνα στον έρωτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Φοβάται να μην πληγωθεί! Είναι πολύ γενναιόδωρος στις σχέσεις και γι'αυτό φοβάται την αδιαφορία και την ψυχρότητα. Τρέμει την απιστία, γι' αυτό συχνά γίνεται κτητικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φοβάται να κοιτάξει μέσα του! Έχει την τάση να εξιδανικεύει τον σύντροφό του, όπως επίσης δε θέλει να παραδεχτεί αυτά που νιώθει κι έτσι πιστεύει ότι οι σύντροφοί του απομακρύνονται επειδή είναι ανεπαρκείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φοβάται να μεγαλώσει! Είναι ένα αιώνιο παιδί που αναζητά μια γονεϊκή φιγούρα στη σχέση που θα τον κανακεύει. Θέλει στραμμένα τα βλέμματα πάνω του!

ΛΕΩΝ

Φοβάται την ήττα! Γι' αυτόν ο έρωτας είναι πρόκληση και θέλει πάντα να νικάει. Η επιβεβαίωση είναι σημαντική γι' αυτόν, έτσι αναζητά συνεχώς την απιστία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φοβάται να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο! Θα ήθελε να μπορεί να τολμά και να παίρνει ρίσκα, αλλά καταπνίγει τα αισθήματά του, γιατί έχει ανάγκη από σιγουριά και σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ 

Φοβάται να πει όχι! Αναζητά συναισθηματική κάλυψη κι ασφάλεια. Θέλει να έχει διαρκώς κοντά του τον σύντροφό του και του είναι δύσκολο να λέει όχι ή να υποστηρίζει τις απόψεις του παθιασμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φοβάται να μην υποταχθεί! Θέλει να είναι κυρίαρχος στον έρωτα και να "κυβερνά" ψυχολογικά το άλλο του μισό. Δεν τον ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες του παρελθόντος και δε θέλει να αποκαλύπτει ούτε το δικό του. Του αρέσουν οι πολύπλοκες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φοβάται να σταματήσει!Δεν του αρέσουν οι συμβιβασμοί , οι στερήσεις και τα αιώνια "σ αγαπώ"! Θέλει την ελευθερία του και να ολοκληρώσει την πολυσχιδή προσωπικότητά του, αποκτώντας εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φοβάται την εγκατάλειψη! Συνήθως φεύγει πρώτος από τον έρωτα για να μην τον αφήσουν! Ζει τις σχέσεις από απόσταση και φοβάται διαρκώς για το αύριο. Του είναι αδύνατον να ζήσει στην αβεβαιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φοβάται να μην υποφέρει! Δείχνει σκληρός, σχεδόν αδιάφορος! Φοβάται να μην παρασυρθεί από τα συναισθήματά του και χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Ζει με τη λογική κι όχι με το συναίσθημα!

ΙΧΘΕΙΣ

Φοβάται μήπως κάνει λάθος! Όταν είναι ερωτευμένος συμπεριφέρεται στον σύντροφό του με τον καλύτερο τρόπο. Όταν κάτι στραβώσει θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο και του αρέσει να μπαίνει στο ρόλο του θύματος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
42 / position1: 26 / position2: 218
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb