ENTERTAINMENT

Αυτή ήταν καταξιωμένη star κι αυτός ανερχόμενος: Ήταν ερωτευμένοι μέχρι που τον άφησε για έναν χορευτή του

Μια σχέση λίγων μηνών που όμως είχαμε ξεχάσει εντελώς!

Αυτή ήταν καταξιωμένη star κι αυτός ανερχόμενος: Ήταν ερωτευμένοι μέχρι που τον άφησε για έναν χορευτή του
Collage

Σχεδόν όλοι είχαν ένα celebrity crush Μεγαλώνοντας και για τον Justin Timberlake, το κορίτσι των ονείρων του ήταν η Alyssa Milano.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια συνέντευξη με το Rove & Sam το 2016, αποκάλυψε ότι ήταν μεγάλος θαυμαστής της σειράς "Who's the Boss?" όταν ήταν νεότερος, όπου πρωταγωνιστούσε η Milano. Ανέφερε επίσης ότι είχε αφίσες με το πρόσωπό της στους τοίχους του τότε δωματίου του, γεγονός που της αποκάλυψε όταν συνδέθηκαν ερωτικά το 2002.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η σύντομη σχέση τους δεν ήταν καθόλου σοβαρή. Ο Timberlake και η Milano συναντήθηκαν λίγο μετά τον αμφιλεγόμενο χωρισμό του από την Britney Spears. Μιλώντας με το Entertainment Tonight το 2015, η Milano είπε ότι, εκείνη την εποχή, πίστευε ότι ο Timberlake και η Spears ήταν «τέλειο ταίρι» παρόλο που είχε σχέση μαζί του. Πρόσθεσε: «Ήταν πολύ χαριτωμένοι, σούπερ ερωτευμένοι!», αλλά ποτέ δεν περίμενε ότι θα διαρκέσει αυτό. «Ήταν 20 χρονών!», λέει.

Ο λόγος που η Alyssa με τον Justin έδωσε τέλος στη σχέση δεν έγινε ποτέ ιδιαίτερα γνωστός, όμως ο φωτογραφικός φακός πίσω στο μακρινό 2003, την είχε πιάσει αμέσως μετά να πηγαίνει χεράκι-χεράκι με τον χορευτή του Justin, Jimmy Federico στα γυρίσματα για τις "Charmed"! Μάλλον η εικόνα, μίλησε από μόνη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 120 / position2: 588
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb