CELEBS

Υποσχέσεις, αρραβώνας και φήμες χωρισμού: Τελικά τι έγινε με τη Megan Fox και τον MGK;

Πρόβλημα στον παράδεισο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Υποσχέσεις, αρραβώνας και φήμες χωρισμού: Τελικά τι έγινε με τη Megan Fox και τον MGK;
collage

Η Megan Fox και η Machine Gun Kelly εξακολουθούν να είναι το νευρικό, emo ζευγάρι που δεν χορταίνουμε μετά από δύο χρόνια σχέσης, παρά τις πρόσφατες φήμες για χωρισμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού έληξε ο 10ετής γάμος της με τον ηθοποιό Brian Austin Green η Fox είχε μια τυχαία συνάντηση με τον ράπερ (πραγματικό όνομα Colson) αλλά μοιραία!

Αφού συναντήθηκαν τελικά στα γυρίσματα του αστυνομικού δράματος Midnight in the Switchgrass το 2021, οι δυο τους ξεκίνησαν αμέσως αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως ένα μοναδικό ειδύλλιο γραμμένο στα αστέρια. Και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι ένιωσαν μια σύνδεση εκεί αμέσως. Η προκαθορισμένη ιστορία είναι αυτό που συνέβη μετά από αυτό.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε στα γυρίσματα του «Midnight in the Switchgrass» τον Μάρτιο του 2020, ενώ η Megan ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Brian.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, φήμες για χωρισμό μεταξύ της Fox και του Green εμφανίστηκαν και δύο μήνες αργότερα, η Fox και η MGK εμφανίστηκαν μαζί, επιβεβαιώνοντας το ειδύλλιό τους. Και οι δύο μοιράζονται τρεις γιους από τον προηγούμενο γάμο της Fox.

Πρόβλημα στον παράδεισο
Πρόσφατα, o MGK παρακολούθησε μια πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη χωρίς τη Fox, πυροδοτώντας εικασίες για τη σχέση τους. Επιπλέον, η Fox προκάλεσε φήμες χωρισμού τον Φεβρουάριο όταν έκανε unfollow το MGK στο Instagram και διέγραψε τις φωτογραφίες τους μαζί. 

Για να δουλέψουν στη σχέση τους, η Fox και η MGK παρακολουθούν καθημερινά θεραπεία μέσω του Zoom. Εθεάθησαν επίσης μαζί σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο, υποδεικνύοντας τις προσπάθειες να βελτιώσουν τον δεσμό τους.

Χώρισαν ο Machine Gun Kelly και η Megan;
Όχι, ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox είναι ακόμα μαζί, ακόμα και μετά από μήνες φημών χωρισμού. Ενώ το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2022, είναι αβέβαιο αν σκοπεύουν ακόμα να παντρευτούν. Ο MGK ανέφερε ότι ο γάμος τους θα ήταν μοναδικός, αλλά η τρέχουσα κατάσταση παραμένει ασαφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 152 / position2: 647
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb