ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια Εβδομάδας: Εκδρομές με φίλους, ραντεβού στα τυφλά και απρόσμενες συναντήσεις

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Εκδρομές με φίλους, ραντεβού στα τυφλά και απρόσμενες συναντήσεις
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, είστε στο κέντρο της προσοχής! Η μαγνητική σας προσωπικότητα λάμπει, οι φίλοι και οι θαυμαστές σας ελκύονται από αυτό το χάρισμά σας.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, ξεσκονίστε το βιογραφικό σας! Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας, μια νέα θέση θα εμφανιστεί πριν από το τέλος της εβδομάδας. Στο μεταξύ, εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Η καταχώριση μιας νέας δεξιότητας ή έργου θα σας ξεχωρίσει από το πλήθος.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μοιράζεστε μοναδικές σκέψεις, ιδέες και πεποιθήσεις με τους γύρω σας. Θα αμφισβητήσετε επίσης ξεπερασμένες πεποιθήσεις, που μπορεί να φέρουν σύγκρουση. Να είσαι σταθεροί στις ιδέες σας!

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Εξοφλήστε τους λογαριασμούς σας και δώστε μεγάλη προσοχή στις χάρες που χρωστάτε σε φίλους και γνωστούς. Ήρθε η ώρα να τις ξεπληρώσετε!

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, οι αισθηματικές σας σχέσεις έχουν απόλυτη προτεραιότητα! Ενώ το να περνάτε χρόνο με τον σύντροφό σας είναι σημαντικό σε κάθε σχέση, φροντίστε να διατηρήσετε την ατομικότητά σας και να προσαρμόσετε τα όρια εάν χρειάζεται.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θα μπείτε στον πειρασμό να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Ίσως είναι καιρός να απορρίψετε ή να επανεφεύρετε κάποιες από τις συνήθειές σας. Σε τελική ανάλυση, κάποιες ρουτίνες μας κρατούν πίσω.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, έρχεται στο προσκήνιο η επιθυμία σας για μοναδικές εμπειρίες. Θέλετε να πειραματιστείτε! Θα βρείτε μια νέα δραστηριότητα που σας ωθεί έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, είστε πιο προσεκτικοί από ποτέ. Αν και είναι δελεαστικό να κρύβεστε, ενσωματώστε περισσότερη ελευθερία στον ιδιωτικό σας κόσμο. Δεν είστε ακόμη έτοιμοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά κάνοντας μικρά βήματα θα σας βοηθήσουν αργότερα μέσα στον μήνα!

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, έχετε μεγάλα σχέδια! Είναι πιο πιθανό να μοιραστείτε τις αληθινές σας σκέψεις και απόψεις, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε απροσδόκητες συνεργασίες!

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, τα χρήματα είναι το κύριο μέλημά σας. Ενώ πολλοί Αιγόκεροι εκτιμούν τις δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους διαχείρισης, ίσως είναι καιρός να επενδύσετε σε κάτι απροσδόκητο. Πριν κάνετε σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας, φροντίστε να κάνετε έρευνα!

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, χαράζετε το δικό σας μονοπάτι! Ποτέ δεν ακολουθήσατε το πλήθος, Υδροχόε, οπότε ήρθε η ώρα να κυνηγήσετε τα πάθη σας. Να θυμάστε ότι δε χρειάζεται να ζείτε όπως όλοι οι άλλοι. Στην πραγματικότητα, θα είστε πιο ευτυχισμένοι αν δεν το κάνετε!

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε! Επιδοθείτε σε κάποιου είδους αυτοφροντίδα γράφοντας ημερολόγιο, κάνοντας διαλογισμό ή γυμναστική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
21 / position1: 26 / position2: 215
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb