ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πώς η εποχή του Λέοντα θα επηρεάσει κάθε ζώδιο αυτό το μήνα

Η εποχή του τελειώνει στις 23 Αυγούστου
AstroGirl
Πώς η εποχή του Λέοντα θα επηρεάσει κάθε ζώδιο αυτό το μήνα
Φωτογραφία από RDNE Stock project

Η εποχή του Λέοντα είναι μια εποχή πάθους, ρομαντισμού, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Πραγματοποιείται στην καρδιά του καλοκαιριού, όταν η δική σας καρδιά είναι γεμάτη χαρά γιατί διασκεδάζετε. Τώρα όμως πρέπει να δούμε τι διαφορετικό θα έχει φέτος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και παρόλο που η ζέστη γίνεται όλο και χειρότερη, ξεκλειδώνετε πόρτες παιδικής νοσταλγίας που σας θεραπεύουν με τρόπο που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν θεραπεία. Δείτε πώς η εποχή του Λέοντα θα επηρεάσει κάθε ζώδιο κατά τη διάρκεια του 2023, γιατί είναι βέβαιο ότι θα είναι επιπλέον θεραπευτική φέτος.

Η εποχή του, ξεκίνησε στις 22 Ιουλίου στις 9:50 μ.μ., μόλις 17 λεπτά μετά την ανάδρομη πορεία των σταθμών της Αφροδίτης στις 22 μοίρες του Λέοντα. Από την αρχή, η εποχή του Λέοντα περιλαμβάνει βαθιά θεραπεία των σχέσεών μας και τι αποτελεί τη βάση της αυτοεκτίμησης και της αίσθησης ασφάλειας μας. 

Ο Άρης στην Παρθένο σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο μετά από μακρά αντιπαράθεση με τον Κρόνο. Αυτό θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια και την ώθηση να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε για τον εαυτό μας. Αυτό θα σας βάλει σε διάθεση να αφεθείτε στις απολαύσεις που σας αρνούνταν για τόσο καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι τις 16 Αυγούστου, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε και να λάβετε θεραπεία καθώς ο ήλιος του Λέοντα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, ο οποίος τυχαίνει να είναι ανάδρομος. Ο Χείρωνας είναι γνωστός ως ο «πληγωμένος θεραπευτής», δίνοντάς σας την ευκαιρία να κατανοήσετε από πού πηγάζουν οι ανασφάλειές σας και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Το να θεραπεύεις άλλους σημαίνει επίσης να θεραπεύεις τον εαυτό σου, δίνοντάς τους αυτό που δεν σου δόθηκε ποτέ και σπάζοντας κύκλους τραύματος. Απροσδόκητα μαθήματα φτάνουν στις 15 Αυγούστου.

Η εποχή του Λέοντα τελειώνει στις 23 Αυγούστου στις 5 π.μ., μόλις μια μέρα αφοτου ο Άρης στην Παρθένο σχηματίζει μια αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδών και καθώς το σύννεφο σύγχυσης που αιωρείται πάνω από μια κατάσταση, σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερες απαντήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 302 / position2: 931
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb