ENTERTAINMENT

Της «ράγισε την καρδιά»: O πρώτος έρωτας της Kristen Stewart ήταν γνωστός ηθοποιός

Ερωτεύτηκαν ως έφηβοι, αυτός την πλήγωσε και λίγα χρόνια μετά βρήκε τραγικό θάνατο

Της «ράγισε την καρδιά»: O πρώτος έρωτας της Kristen Stewart ήταν γνωστός ηθοποιός
@kristenstewartfx

Η Kristen Stewart και ο Anton Yelchin πρωταγωνίστησαν μαζί στο θρίλερ του 2005 "Fierce People", όταν εκείνη ήταν 14 ετών και εκείνος 15, και ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου ράγισε την καρδιά», λέει η Stewart σε ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τον ηθοποιό. «Ήμουν τόσο μπερδεμένη με το πόσο καλός ήταν και μετά όταν χωρίσαμε, δεν μπορούσα να είμαι κοντά του».

Μεγάλο μέρος του εφηβικού τους φλερτ είχε τις ρίζες του στον θαυμασμό της Kristen για τον Yelchinν, ο οποίος ενδιαφερόταν και «κατανάλωνε» τα πάντα, από τις ταινίες του Φεντερίκο Φελίνι μέχρι τον Μπομπ Ντίλαν και τα ρωσικά μυθιστορήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι παράξενο να μιλάω γι' αυτό», λέει η Stewart. «Με φόβιζε γιατί ήταν τόσο αδηφάγος και ήθελα να απορροφήσω όλα τα ενδιαφέροντά του. Ήθελα να γίνω καλύτερη, πιο ήρεμη, πιο ψύχραιμη, αλλά δεν μπορούσα καν να συναναστραφώ μαζί του»

Ο Yelchin πέθανε σε ένα φρικτό ατύχημα σε ηλικία 27 ετών τον Ιούνιο του 2016, όταν βρέθηκε καρφωμένος ανάμεσα στην πύλη του σπιτιού του και το Jeep Grand Cherokee του.

Αν και ο χωρισμός τους μπορεί να μην είχε τον ίδιο αντίκτυπο στον Yelchin, η Stewart είπε ότι, χρόνια μετά τον χωρισμό τους, είπε, της τηλεφώνησε για να μιλήσει γι' αυτό. «Ήταν σαν να μου έλεγε, "Ξέρεις, το καταλαβαίνω τώρα πώς ένιωσες τότε, και λυπάμαι πολύ», είπε. «Του είπα «φίλε, όλα καλά...».

Ο Yelchin πέθανε σε ένα φρικτό ατύχημα σε ηλικία 27 ετών τον Ιούνιο του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 191 / position2: 587
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb