SKIN CARE

Τα tips ενυδάτωσης που θα σε βοηθήσουν φέτος το καλοκαίρι

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις ενυδατωμένη επιδερμίδα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τα tips ενυδάτωσης που θα σε βοηθήσουν φέτος το καλοκαίρι
@shaninamshaik

Αν θέλεις να έχεις φρέσκια, λαμπερή και λεία επιδερμίδα ακόμη και στις υψηλότερες θερμοκρασίες, πρέπει να φροντίσεις για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος το καλοκαίρι, επίλεξε το Ohmybeauty για την απαραίτητη ενυδάτωση του σώματος σου. Αν θέλεις να έχεις φρέσκια, λαμπερή και λεία επιδερμίδα ακόμη και στις υψηλότερες θερμοκρασίες, πρέπει να φροντίσεις για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος σου.  Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και ο ήλιος λάμπει, το δέρμα μας χρειάζεται έντονη ενυδάτωση για να παραμείνει υγιές και λαμπερό.

Η ενυδάτωση αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα, αφού η ζέστη, ο ήλιος και η θάλασσα μπορούν πολύ εύκολα να το αφυδατώσουν και να δημιουργήσουν έντονη ξηρότητα.  Διάλεξε τα κατάλληλα προϊόντα ενυδάτωσης για το σώμα σου, ακολούθησε πιστά την απαραίτητη ρουτίνα περιποίησης και το δέρμα σου θα στο ανταποδώσει διατηρώντας τη λάμψη του ακόμα και με καύσωνα.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα βρεις τις 3 must κατηγορίες προϊόντων ενυδάτωσης για το σώμα που ξεχωρίζουν στο Oh My Beauty για την εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία τους που ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

3 must κατηγορίες προϊόντων ενυδάτωσης για το σώμα 

Εδώ είναι οι 3 must κατηγορίες προϊόντων ενυδάτωσης για το σώμα που δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σου, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες:

Ενυδατικές Κρέμες Σώματος

Αναζήτησε κρέμες σώματος που περιέχουν ενυδατικά συστατικά όπως aloe vera, γλυκερίνη και βιταμίνη Ε. Αυτά τα συστατικά βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης και προστασίας του δέρματος σου καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, που το σώμα σου είναι εκτεθειμένο στον ήλιο και συχνά αφυδατώνεται.  

Επίσης, μπορείς να επιλέξεις κρέμες με ελαφριά υφή που απορροφώνται γρήγορα, για να αποφύγεις το αίσθημα της λιπαρότητας. Η ενυδάτωση σώματος εκτός από τις κλασικές κρέμες και το γαλάκτωμα σώματος μπορεί να περιλαμβάνει βαζελίνη, ξηρό λάδι, καστορέλαιο και πολλά άλλα. Διάλεξε το προϊόν που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της επιδερμίδας σου!

Ενυδάτωση Ποδιών

Τα πόδια μας εκτίθενται συχνά στον ήλιο και το νερό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Έτσι, η ξηρότητα, οι σκληρύνσεις αλλά και η τραχιά αίσθηση στα πόδια μας είναι αναπόφευκτα, ειδικά αν περπατάμε πολύ ή φοράμε ανοιχτά παπούτσια. 

Επειδή λοιπόν μια αφυδατωμένη περιοχή είναι πιο ευάλωτη σε τραυματισμούς, πρέπει να διαλέξεις μια κρέμα για τα πόδια που περιέχει ενυδατικά συστατικά, όπως βούτυρο καριτέ. 

Αυτά τα προϊόντα θα βοηθήσουν στην ενυδάτωση ποδιών, δίνοντας μία απαλή αναζωογόνηση στην επιδερμίδα των ποδιών σου.

Τέλος, μην ξεχνάς τη σημασία της απολέπισης για τη θεραπεία του σκληρού δέρματος το καλοκαίρι. Χρησιμοποίησε ένα γάντι απολέπισης καθώς πλένεις τα πόδια σου, ασκώντας λίγο περισσότερη πίεση στις φτέρνες.

Λάδια Μασάζ

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για αναζωογόνηση και χαλάρωση με ένα ωραίο μασάζ. Επίλεξε ένα ενυδατικό λάδι μασάζ με φυσικά συστατικά όπως αμυγδαλέλαιο, λάδι από σπόρους βερίκοκου και εκχυλίσματα φυτών. 

Αυτά τα λάδια μασάζ θα ενυδατώσουν το δέρμα σου σε βάθος, θα το απαλύνουν και θα δημιουργήσουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις αυτά τα προϊόντα τακτικά και να πίνεις αρκετό νερό για να διατηρήσεις το σώμα σου ενυδατωμένο και υγιές όλο το καλοκαίρι.

Απόλαυσε τη θάλασσα και το νερό χωρίς να φοβάσαι για το δέρμα σου, διατηρώντας το πάντα ενυδατωμένο με τα εξαιρετικά προϊόντα που θα βρεις στο e-shop του Ohmybeauty σε ανταγωνιστικές τιμές! 

Το Oh My Beauty είναι ένα φιλόξενο beauty salon που προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης άκρων και ομορφιάς. Με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την αξεπέραστη καταναλωτική εμπειρία των πελατών, το Oh My Beauty επενδύει σε εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό. 

Ξεκίνησε στη Νέα Ιωνία, (Αλέκου Παναγούλη 60) και πρόσφατα άνοιξε ένα νέο franchise κατάστημα Oh My Beauty στο Χαλάνδρι (Αγίου Γεωργίου 21), προσφέροντας επίσης υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.

Ακόμη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Oh My Beauty μπορείς να βρεις μία τεράστια ποικιλία προϊόντων περιποίησης σώματος, μαλλιών και προσώπου, ενώ το μακιγιάζ και τα νύχια αποτελούν βασικές κατηγορίες με επώνυμα προϊόντα που συνθέτουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb