ΟΜΟΡΦΙΑ

Ειδικός κατά της γήρανσης αποκαλύπτει τα μυστικά της για να παρατείνεις το νεανικό σου δέρμα

Το δέρμα θυμάται κάθε λεπτό που έμεινε στον ήλιο ή ταλαιπωρήθηκε
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ειδικός κατά της γήρανσης αποκαλύπτει τα μυστικά της για να παρατείνεις το νεανικό σου δέρμα

Δεν είναι ντροπή να γερνάς, αλλά, για πολλές γυναίκες, το να το κάνεις με χάρη και απρόσκοπτα είναι προτεραιότητα - Λοιπόν, πώς μπορεί να γίνει αυτό και, ιδιαίτερα, τι πρέπει να αποφύγουμε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ειδικός κατά της γήρανσης Kate Kerr της Kate Kerr London αποκαλύπτει τα μυστικά της.

Δεν βγαίνω ποτέ από την εξώπορτά μου χωρίς να έχω βάλει έναν αντιοξειδωτικό ορό ευρέως φάσματος και SPF 50 στο πρόσωπο και το λαιμό μου.
Λένε ότι το 80-90% των συμπτωμάτων γήρανσης του δέρματος προκαλούνται από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Δυστυχώς, το δέρμα θυμάται κάθε λεπτό ήλιου που... είχε ποτέ και αυτή η συσσώρευση οξειδωτικού στρες οδηγεί σε κυτταρική βλάβη και εξωτερική γήρανση του δέρματος.

Δε ξεχνώ ποτέ τον ορό ρετινόλης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή είναι η αντιγηραντική σούπερ σταρ μου! Αυτό το έξυπνο συστατικό, ένα παράγωγο της βιταμίνης Α, είναι ένας επικοινωνιακός παράγοντας κυττάρων που προσκολλάται στα περισσότερα κύτταρα του δέρματος και τους λέει να λειτουργούν σαν μια νεότερη υγιέστερη εκδοχή του εαυτού τους. Βελτιώνει την υφή του δέρματος, τις γραμμές και τις ρυτίδες και κρατά τις κηλίδες μακριά!

Δεν πέφτω ποτέ στο κρεβάτι χωρίς να ξεβαφτώ

Ακόμη και μετά από μια βραδινή έξοδο, φροντίζω να καθαρίζω διπλά και να εφαρμόζω τους ορούς αντιγήρανσης πριν πέσω στο κρεβάτι. Οι περιβαλλοντικοί ρύποι συσσωρεύονται στο μακιγιάζ στην επιφάνεια του δέρματος και προκαλούν τη δημιουργία ελεύθερων ριζών. 

Προσέχω να μην επιλέγω ποτέ προπόνηση υψηλής αντοχής 

Αυτό έχει αποδειχθεί ότι οδηγεί σε χαλάρωση του δέρματος. Ο υψηλός αντίκτυπος ορισμένων ασκήσεων, όπως το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, προκαλεί θέματα στη δομή του δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό προκαλεί το δέρμα να χάνει την ικανότητά του να στηρίζεται, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος. 

Δεν παραλείπω ποτέ τον ύπνο

Προσπαθώ να κοιμάμαι τουλάχιστον επτά με οκτώ ώρες τη νύχτα. Όχι μόνο το δέρμα σας είναι πιο δραστήριο τη νύχτα - αναπληρώνει, αποκαθιστά και επανορθώνει - αλλά κάθε ώρα που κοιμάστε είναι μια ώρα λιγότερη όταν είστε ξύπνιοι και προκαλείτε στρες στο δέρμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 90 / position2: 629
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb