ENTERTAINMENT

Ταινίες της εβδομάδας: Η πρεμιέρα της πολυσυζητημένης Barbie

Barbie – Ζαν ντι Μπαρί, η Ερωμένη του Βασιλιά - Η Ρίζα του Κακού - Ακου τη Μαμά
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ταινίες της εβδομάδας: Η πρεμιέρα της πολυσυζητημένης Barbie
@imdb.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Barbie

της Γκρέτα Γκέργουιγκ. Με τους Μάργκο Ρόμπι, Ράιαν Γκόσλινγκ.

Κομεντί 2023, ΗΠΑ – Ην. Βασίλειο 114’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

Ζαν ντι Μπαρί, η Ερωμένη του Βασιλιά (Jeanne du Barry)

της Μαϊγουέν. Με τους Μαϊγουέν, Τζόνι Ντεπ, Μπενζαμέν Λαβέρν, Πιερ Ρισάρ, Μελβίλ Πουπό, Πασκάλ Γκρεγκορί.

Ιστορική 2023, Γαλλία – Ην. Βασίλειο – Βέλγιο 113’

Η Ζαν Βομπερνιέ, μια χαμηλής κοινωνικής στάθμης γυναίκα, αποφασισμένη ν' ανέβει ψηλά, χρησιμοποιεί τη γοητεία της για να ξεφύγει από τη φτώχια. Ο εραστής της, ο Κόμης ντι Μπαρί, ο οποίος έχει πλουτίσει κυρίως χάρη στις κατ' ανάθεση ερωτικές περιπέτειες της Ζαν, θέλει να την παρουσιάσει στον Βασιλιά και σκηνοθετεί μια συνάντηση με τη βοήθεια του Δούκα ντε Ρισελιέ. Η γνωριμία ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες του: για τον Λουδοβίκο τον 15ο και τη Ζαν, είναι έρωτας κεραυνοβόλος. Δίπλα στην κουρτιζάνα, ο βασιλιάς ξαναθυμάται την όρεξή του για ζωή: τόσο που δεν μπορεί, πια, να ζήσει χωρίς εκείνη και την ονοματίζει ευνοούμενή του. Το σκάνδαλο ξεσπά. Κανείς δεν θέλει ένα κορίτσι του δρόμου στην Αυλή.

Η Ρίζα του Κακού (L' Origine du Μal)

του Σεμπαστιέν Μαρνιέ. Με τους Λορ Καλαμί, Ντοριά Τιλιέ, Ντομινίκ Μπλαν, Ζακ Βεμπέρ, Σουζάν Κλεμάν, Σελέστ Μπρανκέλ, Βερονίκ Ρουτζία Σάουρα.

Θρίλερ 2022, Γαλλία – Καναδάς 125’

Σε μια πολυτελή παραθαλάσσια βίλα, μια νεαρή γυναίκα με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, επιδιώκει να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της και βρίσκει μια παράξενη οικογένεια: έναν άγνωστο και πολύ πλούσιο γονιό, την ιδιόρρυθμη σύζυγό του, τη φιλόδοξη επιχειρηματία κόρη του, μια επαναστατημένη έφηβη και μια απειλητική υπηρέτρια. Κάποιος λέει ψέματα. Γιατί; Το μυστήριο καλύπτει τα πάντα και το κακό εξαπλώνεται...

Άκου τη Μαμά (Cobweb)

του Σάμιουελ Μπόουντιν. Με τους Λίζι Κάπλαν, Αντονι Σταρ, Κλιοπάτρα Κόουλμαν, Γούντι Νόρμαν.

Τρόμου 2023, ΗΠΑ 88’

Ο οκτάχρονος Πίτερ κατατρέχεται από ένα αδιάκοπο ταπ, ταπ που μοιάζει να έρχεται μέσα από τον τοίχο του υπνοδωματίου του, ένα χτύπημα που οι γονείς του επιμένουν ότι υπάρχει μόνο στη φαντασία του. Καθώς ο φόβος του Πίτερ εντείνεται, πιστεύει ότι οι γονείς του ίσως κρύβουν ένα τρομακτικό, επικίνδυνο μυστικό και παύει να τους εμπιστεύεται. Και για ένα παιδί, τι μπορεί να είναι πιο τρομακτικό απ' αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
19 / position1: 70 / position2: 200
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb