ENTERTAINMENT

Μελίνα Νικολαΐδη: Όλα όσα έχει στην τσάντα της η κόρη της Δέσποινας Βανδή

Ποιο είναι το αντικείμενο του συντρόφου της που έχει μαζί της;

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 17, 2023
Μελίνα Νικολαΐδη: Όλα όσα έχει στην τσάντα της η κόρη της Δέσποινας Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη ακολουθεί τα trends της εποχής και δεν μπορούσε παρά να κάνει και εκείνη το “What I have in my bag” δείχνοντάς μας τι έχει μέσα στη μικρή τσάντα της, σε ένα βίντεο στο Tik Tok

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μελίνα Νικολαΐδη άνοιξε την τσάντα της, η οποία, όπως είδαμε, μέσα έχει πορτοφόλι, κλειδιά αυτοκινήτου, κάρτες, ένα εισιτήριο του συντρόφου της, βαζελίνη, ένα apple watch, κλειδιά σπιτιού, λίστα σούπερ μάρκετ και καλλυντικά.

@meliina____ What I have in my bag me tin agapimeni sas @ioanna.klp 🍈🪸😊 #tiktok #fyp #foryoupage #greecetiktok #whatihaveinmybag ♬ original sound - melina

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο personal trainer είναι μαζί από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και ζουν όπως φαίνεται έναν μεγάλο έρωτα. Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του πριν από λίγο καιρό, μέσα από ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσαν σε story.

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν;

Το πρόσωπο που τους έφερε κοντά είναι η Έλλη Κοκκίνου όπως αποκάλυψε η ίδια. Η τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά πως πρότεινε στη Δέσποινα Βανδή το συγκεκριμένο γυμναστήριο κι έτσι εκείνη πήγε με την κόρη της, Μελίνα και έμελλε να "γεννηθεί" ένας δυνατός έρωτας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 1656 / position2: 1961
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb