CELEB STYLE

Στιλιστικές στιγμές που η οικογένεια Kardashian θέλει να ξεχάσει

Ενδυματολογικά λάθη που προκαλούν εφιάλτες στις Kardashians!
Από το NEWSROOM
Στιλιστικές στιγμές που η οικογένεια Kardashian θέλει να ξεχάσει
@kourtneykardashian

Το 2017, η συνεχώς αυξανόμενη οικογένεια των Kardashian-Jenner γιόρτασε μια ολόκληρη δεκαετία στον τηλεοπτικό αέρα. Στις πρώτες τους εξομολογήσεις, για την ενδέκατη(!) σεζόν του εξαιρετικά εθιστικού σόου, η Kim και η Khloe κορόιδεψαν τον τρόπο που ακούγονταν στην τηλεόραση, με την μεγαλύτερα αδερφή τους να επισημαίνει πόσο προσπαθούσε να φαίνεται σέξι στα παλιά χρόνια χαμηλώνοντας τη φωνή της. Αυτό που δε σχολίασαν, είναι οι αποτυχημένες επιλογές στο στιλ και το μακιγιάζ τους ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πανομοιότυπα outifits

Οι τρεις αδερφές και η μαμά Jenner το 2008, σε ένα προμο event της 2ης σεζόν του σόου, εμφανίστηκαν με κοντά, στενά φορέματα παρόμοια μεταξύ τους. Τα matchy ντυσίματα είναι ωραία για μαμά και κόρη όταν η κόρη είναι περίπου 2ή 3 ετών, μετά είναι κάπως cringe!

Matchy σατέν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η αντίστοιχη τρέλα δεν τελείωσε εκεί, καθώς μια άλλη προωθητική εκδήλωση την ίδια χρονιά, για το περιοδικό Girls Gone Wild, η Kim, η Kourtney και η Khloe εμφανίστηκαν με σατέν, κοκτέιλ φορέματα που έμοιαζαν, για άλλη μια φορά. 

Εσώρουχα απ' έξω

Η τάση για εμφανή εσώρουχα είναι πάλι in, οπότε μπορούμε να πούμε ότι η Kim και Kourtney ήταν μπροστά από την εποχή τους. Απλώς αυτή η υπερβολική μόδα δεν είναι καθόλου καλόγουστη και το μαύρο δαντελένιο σουτιέν πάνω από λευκό τοπ δεν έχει καμία λογική και αισθητική!

Δέρμα και δαντέλα και λεοπάρ  print - όλα μαζί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 179 / position2: 624
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb