CELEB STYLE

Πώς να αντιγράψεις τα καλύτερα Barbie looks της Margot Robbie

Τα ωραιότερα outiftis της ηθοποιού για τις ανάγκες της ταινίας
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Πώς να αντιγράψεις τα καλύτερα Barbie looks της Margot Robbie

Από τα τέλη του 1950 μέχρι και σήμερα, η επίδραση που έχει στην ποπ κουλτούρα η κούκλα Barbie είναι κάτι παραπάνω από τεράστια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Barbie ζωγραφίστηκε από τον Andy Warhol και απεικονίστηκε στην πασαρέλα και αναπαραστάθηκε στο Met Gala.

Οι παραγωγοί του Χόλιγουντ είχαν συζητήσει για να φτιάξουν μια ζωντανή ταινία Barbie για αρκετά χρόνια και τα όνειρα εκατομμυρίων μικρών κοριτσιών (και μεγάλων) έγιναν τελικά πραγματικότητα το 2023. Αυτό που δεν περίμενε κανείς, ήταν να υπάρξει τόσος ενθουσιασμός από τη μόδα της Barbie πριν από την πρεμιέρα της ταινίας.

«Είμαι όλη Barbie από εδώ μέχρι την Barbie», είπε στη Vogue η Margot Robbie, η οποία υποδύεται την Barbie στην ταινία. Και δεν αστειευόταν. Η Robbie πήρε την αποστολή στα σοβαρά στην προώθηση της «Barbie» και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Η Robbie χρησιμοποίησε πραγματικές κούκλες Barbie και ρούχα της, για μεγάλο μέρος της έμπνευσης της γκαρνταρόμπας της για την περιοδεία προώθησης της ταινίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες εδώ μερικά από τα πιο εντυπωσιακά looks της ηθοποιού εμπνευσμένα από τον κόσμο της Barbie!

Η πρώτη Barbie που βγήκε το 1959, έμοιαζε με τα είδωλα του Χόλιγουντ της εποχής, όπως η Marilyn Monroe. Η πρώτη της στολή ήταν ένα ασπρόμαυρο ριγέ μαγιό, το οποίο συνδύαζε με μαύρες γόβες, λευκά γυαλιά ηλίου και χρυσούς κρίκους. Είχε τα μαλλιά της αλογοουρά και είχε ένα έντονο κόκκινο στα χείλη. Είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εμφανίσεις όλων των εποχών. Η Robbie στην Αυστραλία, αντέγραψε το look, μόνο που αντί για ολόσωμο μαγιό, φορούσε ένα εντελώς μίνι φόρεμα.

Στην παγκόσμια πρεμιέρα της "Barbie" στο Λος Άντζελες, η Robbie διοχέτευσε μια πολύ ιδιαίτερη Barbie - μια που οι λάτρεις της Barbie όλων των ηλικιών είναι εξοικειωμένοι και μια εμφάνιση αρκετά κομψή για μια τεράστια πρεμιέρα ταινίας. Η ηθοποιός έφτασε στην πρεμιέρα ως η Solo in the Spotlight Barbie από το 1960. Η ρεπλίκα Schiaparelli του μαύρου φορέματός της ήταν απολύτως τέλεια — από το μπούστο με παγιέτες μέχρι τη λάμψη από τούλι στους αστραγάλους και το κόκκινο τριαντάφυλλο στολίδι.

Όλοι γνωρίζουν ότι η Barbie δεν είναι τίποτα χωρίς τα αξεσουάρ και τα περιουσιακά της στοιχεία. Και έχει πολλά από αυτά. Από το σπίτι της στο Malibu Dreamhouse και το camper της μέχρι το ποδήλατό της και το ιδιωτικό της αεροπλάνο, η κούκλα έχει πολλές επιλογές για διαμονή και μεταφορά. Αλλά λίγοι από τους τρόπους μεταφοράς της Barbie είναι τόσο λαμπεροί όσο το ροζ κάμπριο της. Η ταινία "Barbie" ξεκίνησε την περιοδεία της στον Τύπο δημοσιεύοντας φωτογραφίες της Margot Robbie με το Barbiemobile, ντυμένη με ένα εξίσου τέλειο ρούχο Barbie fit — μια ροζ πλισέ μίνι φούστα, ασορτί στράπλες ροζ μπουστάκι, ροζ ψηλοτάκουνα, ροζ τσαντάκι και λευκά γυαλιά ηλίου. Τα μαλλιά της Margot ήταν επίσης άψογα, με τις ξανθές τούφες της χτενισμένες σα καταρράκτες.

Όποιος έπαιζε με κούκλες Barbie ως παιδί είχε την αγαπημένη του. Για πολλά παιδιά της δεκαετίας του '90, αυτό ήταν το Totally Hair Barbie. Κυκλοφόρησε το 1992, έγινε η Barbie με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της Mattel — και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Η Totally Hair Barbie φορούσε ένα funky μίνι φόρεμα με τρία τέταρτα μανίκια σε στιλ 70ς, ροζ γόβες και έντονα ροζ σκουλαρίκια, αλλά το καθοριστικό της προσόν ήταν η μακριά χαίτη που σχεδόν έφτανε μέχρι τα πόδια της. Ενώ βρισκόταν στο Μεξικό για μια φωτογράφηση "Barbie", η Robbie φόρεσε το δικό της funky μίνι φόρεμα με τρία τέταρτα μανίκια, ροζ γόβες και ροζ σκουλαρίκια και χτένισε τα μακριά της μαλλιά σε απίστευτα κυματιστά.

Δες κι άλλα looks της Robbie ως Barbie και πάρε έμπνευση για τις #barbiecore εμφανίσεις σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
13 / position1: 110 / position2: 884
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb