ENTERTAINMENT

Εκείνη πριγκίπισσα, εκείνος σωματοφύλακας. Παντρεύτηκαν και την απάτησε με μια στρίπερ

Ικέτευσε τον πατέρα της να εγκρίνει το γάμο της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Εκείνη πριγκίπισσα, εκείνος σωματοφύλακας. Παντρεύτηκαν και την απάτησε με μια στρίπερ
Collage

H ατίθαση πριγκίπισσα με την άστατη ερωτική ζωή - είναι γνωστή ως το «άγριο παιδί» του Μονακό, πήγαινε πάντα κόντρα στο καθωσπρέπει πρωτόκολλο της οικογένειάς της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πριγκίπισσα Stéphanie του Μονακό παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, Daniel Ducruet, σε μια ιδιωτική πολιτική τελετή την 1η Ιουλίου 1995 στο Δημαρχείο του Μονακό, αφού ικέτευσε εξαντλητικά τον πατέρα της, πρίγκιπα Ρενιέ Γ', να εγκρίνει το γάμο τους!

Πριν από τον γάμο, το ζευγάρι είχε 2 παιδιά: έναν γιο, τον Louis, και μια κόρη, την Pauline, που γεννήθηκαν το 1992 και το 1994 αντίστοιχα.

Ωστόσο, λέγεται ότι ο πατέρας της, πρίγκιπας Renie αγάπησε τόσο τον νέο του ρόλο του παππού που μαλάκωσε την καρδιά του με τον Daniel και γι` αυτό τελικά επέτρεψε να γίνει ο γάμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση του ζευγαριού αποτέλεσε αντικείμενο έντονης κριτικής των μέσων ενημέρωσης σε μεγάλο βαθμό λόγω του πολύ διαφορετικού κοινωνικού υπόβαθρου του ζευγαριού.

Η Stéphanie, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Μονακό, και ο Daniel, ένας χωρισμένος ιδιοκτήτης καταστήματος κατοικίδιων ζώων, έμοιαζαν απίθανο να ταιριάζουν με τα στερεότυπα κοινωνικά ήθη που διέπουν τους γάμους των βασιλικών μελών.

Τελικά, ο γάμος του ζευγαριού ήταν βραχύβιος και κατέληξε σε διαζύγιο το 1996, αφού κυκλοφόρησαν στα ιταλικά ταμπλόιντ φωτογραφίες του Daniel με μια γυναίκα στρίπερ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 253 / position2: 586
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb