ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Tρία ζώδια που θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις τις επόμενες μέρες

Αλλά είναι για καλό!
AstroGirl
Tρία ζώδια που θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις τις επόμενες μέρες
Φωτογραφία από Alina Rossoshanska

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 3 Ιουλίου υπογραμμίζει την επιθυμία σας για επιτεύγματα και επιτυχία στην καριέρα σου, καθιστώντας αυτήν την ιδανική στιγμή για να βελτιώσετε ορισμένους από τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια μέρα που ένα έργο στην οποία εργάζεστε ολοκληρώνεται ή ξεκινάτε μια νέα μακροπρόθεσμη προσπάθεια που απαιτεί άφθονο προγραμματισμό και οργάνωση. Είναι μια τυχερή στιγμή για να αποκαταστήσετε την άνεση και την παρηγοριά πίσω από κλειστές πόρτες, να παρακολουθήσετε ξανά μια νοσταλγική ταινία από την παιδική σας ηλικία. Mη φοβηθείτε όμως μια ανατροπή! Έρχεται για καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αισθηματικές σας σχέσεις θα τεθούν μπροστά και στο επίκεντρο. Ενώ συνήθως είστε λάτρεις της ροής, είναι σημαντικό οι σχέσεις σας να σας προσφέρουν μια ισχυρή αίσθηση σταθερότητας. Αυτή η πανσέληνος υπογραμμίζει την ανάγκη σας για δομή στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις στις σχέσεις σας. Δε ζητάτε πολλά ζητώντας έναν αξιόπιστο σύντροφο. Αν και αυτή είναι μια τυχερή στιγμή για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, θα είναι σημαντικό να προσέχετε τα έξοδά σας από τώρα έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Γι'αυτό ό,τι και να αλλάξει αυτές τις μέρες είναι θετικό κι ας μην το περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μαθαίνετε πολλά για τον εαυτό σας αυτόν τον μήνα μέσω των σχέσεών σας, αλλά αυτο το μήνα όλα έχουν να κάνουν με το πώς θα παρουσιάσετε τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή ενός νέου προσωπικού στόχου ή επιτεύγματος στο οποίο στοχεύετε ή μια στιγμή για να σφίξετε τη ζώνη σας όταν πρόκειται για προσωπική πειθαρχία. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνει ευάλωτος τώρα, Αιγόκερε - οι άνθρωποι στη ζωή σας θα υποδεχθούν αυτά τα συναισθήματα με ανοιχτές αγκάλες. Μια αλλαγή και μια έκπληξη θα σας αποσυντονίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 26 / position2: 687
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb