ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτή η ημερομηνία του Ιούλη θα είναι μέρα ανατροπών για τα ζώδια

Tι σας ζητούν τα άστρα να αλλάξετε;
AstroGirl
Αυτή η ημερομηνία του Ιούλη θα είναι μέρα ανατροπών για τα ζώδια

Η αλλαγή είναι στον ορίζοντα. Αν και αυτό μπορεί να είναι μουσική στα αυτιά ορισμένων, αλλά πιθανότατα θα δημιουργήσει αρκετή ανησυχία από άλλους. Δεν χρειάζεται! Απλώς χρειάζεται ψυχραιμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ η μέρα της 17ης Ιουλίου 2023 μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτική, ευθυγραμμίζει κάθε ζώδιο με ένα νέο, προσωπικό ταξίδι. Στην πραγματικότητα, αυτή τη μεταμορφωτική ημέρα, κάθε ζώδιο θα κληθεί να κοιτάξει στα μάτια όλα τα σχέδιά του και να δει να δρομολογούνται όλα τα πλάνα που δίνουν προτεραιότητα στην προσωπική ανεξαρτησία, λόγω του Βόρειου και του Νότιου Δεσμού που αλλάζουν ζώδια για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2022.

Ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός είναι συνήθως παρεξηγημένοι στον κόσμο της αστρολογίας, αφού στην πραγματικότητα δεν είναι πλανητικά σώματα.

Αν ρίξετε μια ματιά μέσα από ένα τηλεσκόπιο, τα σύμβολα που μοιάζουν με πέταλο δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα κοσμικά σημεία αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα τα σημεία όπου ο ήλιος και η σελήνη διασταυρώνονται στον ουρανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα δύο σημεία, υποδεικνύουν επίσης πού θα εκτυλιχθούν οι εκλείψεις - και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του άξονα του Ταύρου και του Σκορπιού.

Οι οίκοι του Ταύρου και του Σκορπιού στον γενέθλιο χάρτη σας έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές τους τελευταίους 18 μήνες.

Δεδομένου ότι ο Βόρειος Δεσμός αντιπροσωπεύει το σημείο όπου τείνουν να συμβαίνουν δραστικές αλλαγές, υπάρχει φόκους στην επιθυμία για αυξημένη άνεση, ευχαρίστηση και σταθερότητα σε αυτό το σπίτι του γενέθλιου χάρτη σας.

Κοινώς, στόχος σας είναι να εξαλείψετε τυχόν φόβους, μειονεκτήματα ή υπερβολικές ανάγκες για έλεγχο που ενδεχομένως σας εμπόδιζαν να επιτύχετε ασφάλεια στον οίκο σας που κυβερνά ο Ταύρος.

Ωστόσο, καθώς οι δεσμοί προετοιμάζονται να αλλάξουν ζώδια αυτόν τον μήνα, θα εστιάσετε στην επιθυμία σας για ανεξαρτησία, την αυτοεπιβεβαίωση και την ανάγκη να βρείτε ισορροπία! Οι αλλαγές σας λοιπόν πρέπει να έχουν κίνητρο την ελευθερία - κινήσεων, ιδεών, σκέψεων, δράσης. Ό,τι κάνετε το οποίο πηγαίνει κόντρα στην ελευθερία σας, είναι πιθανό να αποτύχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 434 / position2: 843
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb