ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Ioύλιος

Τι μας περιμένει το νέο μήνα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια του μήνα: Ioύλιος
Φωτογραφία από Boris Pavlikovsky

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Μια εργασιακή πρόταση όμως που θα σας γίνει, μπορεί να μη σας ξετρελάνει αλλά θα φέρει λεφτά στο πορτοφόλι και θα βοηθήσει κατά πολύ στο σταθερό εισόδημα και τις όποιες χασούρες μπορεί να έχετε.Το κακό είναι ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε την καλοπέραση με τις υποχρεώσεις, και έρχεται όλο αυτό και σας πλακώνει σαν κύμα! 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν έχετε ακόμη σχέδιο κι αυτό σημαίνει πως είτε που θα τα κάνετε θάλασσα, είτε που θα σας φάνε τη δουλειά! Έχετε την κοσμική βοήθεια για να φτάσετε ψηλότερα από ποτέ! Θα κάνετε πολλά πράγματα και θα νιώσετε δραστήριοι. Τα άστρα θα πατήσουν πόδι και θα σας βάλουν ξανά στον ίσιο δρόμο, ειδικά αν οι ανόητες ανασφάλειές σας είναι αυτές που σας κρατάνε πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνοι δεν μπορούν να είναι όλοι ικανοποιημένοι, όμως χρωστάτε στους δικούς σου ανθρώπους να διορθωθείτε. Οι μόνοι, θα έχουν πολλές και σημαντικές προτάσεις, για διασκέδαση τις επόμενες ημέρες. Εστιάστε σε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να βελτιώσει την φυσική σας κατάσταση, και να βρείτε πιο ευχάριστους τρόπους για να γυμναστείτε χωρίς να ταλαιπωρείστε τόσο ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας του σουλάτσου και των γνωριμιών για εσάς. Αν θέλετε όμως να βρείτε την χαμένη σας διάθεση μη σας χαλάσει το γεγονός πως ίσως πρέπει να σκάψετε βαθιά μέσα σας πριν αποφασίσετε τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας. Ετοιμαστείτε για μια μικρή κρίση στη ζωή σας, τίποτα σημαντικό, θα περάσει σύντομα.

ΛΕΩΝ

Μερικοί ίσως και με τη δικαιολογία των σπουδών ή της εργασίας, να φύγουν για άλλες πόλεις ακόμη και για το εξωτερικό. Πάντως, εσείς τις κάνατε τις μεγάλες αλλαγές μέσα στο χειμώνα. Τώρα χαλαρώνετε και κανονίζετε διακοπές. Να θυμάστε: Η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής, η περιπέτεια κάνει τη ρουτίνα και πάλι γλυκιά, λίγος κίνδυνος δυναμώνει το μυαλό και την αντοχή.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες του Ιουνίου, θα δώσουν θετικά γεγονότα στο ζώδιο σας, σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Το ηθικό έχει ανέβει στο ταβάνι και τώρα… που είστε και μέσα σε μια καλή και αξιόλογη σχέση, θα έρθετε στα ίσια σας. Κάποιοι βέβαια, είναι μέσα σε έναν πανικό με πολλές ερωτικές περιπέτειες αλλά, να πούμε και του στραβού το δίκιο, και αυτά έχουν τη γοητεία τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιοι βέβαια, είναι μέσα σε έναν πανικό με πολλές ερωτικές περιπέτειες αλλά, να πούμε και του στραβού το δίκιο, και αυτά έχουν την γοητεία τους! Ε και μην ξεχνάτε, αφήστε τη δίαιτα, ο οργανισμός χρειάζεται πέντε γεύματα την ημέρα! Είστε επιτέλους γύρω από αξιόλογα άτομα, που λένε "καλημέρα" και δεν κοιτάτε έξω για να δειτε αν νύχτωσε. 

ΖΥΓΟΣ

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του φέρνει μια σχεδόν εκπληκτική ματιά στο μέλλον. Καλοκαιριάτικα αποφασίσατε να βάλετε πραγματικά σε μια μόνιμη και σωστή τάξη όλη σας την ζωή. Γενική καθαριότητα, ξεκαθαρίσματα, νέα δουλειά, νέο σπίτι, γενικώς μια αναμπουμπούλα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε να έχετε σε ετοιμότητα και ενημερωμένο το βιογραφικό σας, γιατί θα το δώσετε σε πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Καλά τα προσωπικά σας θα πάρουν φωτιά. Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν χρειάζεται να λέτε συνεχώς ναι, όταν κάποιος επιζητάει την παρέα σας ειδικά αν αυτός ο κάποιος δεν φέρεται και πολύ σωστά.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα θέλετε να αναγνωριστείτε και να δείξετε τα χαρτιά σας σε προϊστάμενους ή να αναλάβετε ένα μεγάλο έργο. Πείτε ναι σε οποιαδήποτε πρόταση που έχει να κάνει με ταξίδια, με νέες επαφές και νέους ορίζοντες. Καλό κι αυτό αλλά θέλετε και μια ανεμελιά βρε αδερφέ και προσοχή γιατί τη στιγμή που έχετε παραχαλαρώσει θα εμφανιστούν λογαριασμοί και μισοτελειωμένες υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον απολογισμό θα αποφασίσετε αν θέλετε να ψάχνετε διαρκώς ή να αφήσετε τον έρωτα να δοκιμάσει την τύχη του σε εσάς. Στο τέλος του μήνα έρχονται εκπλήξεις! Εντάξει μήνας χαλαρός για εσάς, θα είστε με ένα στάχι στο στόμα, θα πετάτε φελούς σε ένα βαρέλι σαν να είμαστε στον αμερικανικό νότο. Πείτε ναι σε οποιαδήποτε πρόταση που έχει να κάνει με ταξίδια, με νέες επαφές και νέους ορίζοντες. 

ΙΧΘΕΙΣ

Μια εργασιακή πρόταση που θα σας γίνει, μπορεί να μη σας ξετρελάνει αλλά θα φέρει λεφτά στο πορτοφόλι και θα βοηθήσει κατά πολύ στο σταθερό εισόδημα. Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και οι στόχοι της καριέρας σας σταματούν να σας απασχολούν και απολαμβάνετε επιτέλους το μήνα με σταθερότητα, χρήματα στην τσέπη και νέες γνωριμίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 111 / position2: 866
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb