ΖΩΔΙΑ

Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, τότε πρέπει να σταματήσεις να περιμένεις τον πρώην σου

Μάθε αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα 3 ζώδια
AstroGirl
Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, τότε πρέπει να σταματήσεις να περιμένεις τον πρώην σου
Nextweb Studio

Το AstroGirl θα σου πει όλα την αλήθεια για τα ερωτικά σου. Μήπως ήρθε η ώρα να προχωρήσεις μπροστά και να σταματήσεις να περιμένεις τον πρώην σου να γυρίσει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Η νοσταλγία μπορεί να είναι εθιστική, αλλά και σκοτώνει. Είναι καιρός να σταματήσεις να ζεις στο παρελθόν και να φέρεις τον εαυτό σου στο παρόν. Ο πρώην σου δε θα επιστρέψει ποτέ - ανεξάρτητα από το τι ψέματα μπορεί να σου λέει η πεισματάρα καρδιά σου ... Κατά βάθος το ξέρεις αυτό. Ξέρεις επίσης ότι δε σου λείπει ο πρώην σου, αλλά η οικειότητα που σου παρέχει. Δε φοβάσαι να ζήσεις χωρίς αυτόν, αλλά να αγκαλιάσεις την αλλαγή. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σου ταιριάζει καλύτερα. Αυτό το άτομο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις γιατί δε λειτούργησε με τον πρώην σου και θα σε κάνει να είσαι ευγνώμων που δεν τα κατάφερε.

Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και μπορεί να πιστεύεις ότι ήταν, ο πρώην σου δεν ήταν ο καλύτερος που θα μπορούσες να έχεις. Λαχταράς τον ρομαντισμό μιας ζωής, και μερικές φορές, αυτό σε κάνει να ρομαντικοποιήσεις το λάθος άτομο, ακόμα και να δικαιολογείς την απαίσια μεταχείρισή του προς εσένα. Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που μπορείς να δεις καθαρά, αλλά η αγάπη δεν είναι ένα από αυτά. Παλεύεις να αναγνωρίσεις την αξία σου, ακόμα κι όταν αξίζεις πολύ καλύτερα από αυτά που σου προσφέρουν! Η μεγαλύτερη επιθυμία της καρδιάς σου είναι να βρεις «το ένα». Κάθε φορά που ερωτεύεσαι, πιστεύεις ότι αυτό το άτομο είναι.  Αυτό που είχατε με τον πρώην σου δεν ήταν μια αληθινή σχέση, αλλά μια ανθυγιεινή προσκόλληση. Δε φοβάσαι να ζήσεις χωρίς αυτόν, απλά φοβάσαι να μείνεις μόνη.

Σκορπιός

Όταν ερωτεύεσαι, είναι καταστροφικό. Ο έντονος χαρακτήρας σου αγαπάει σκληρά. Δίνεις ένα κομμάτι από τον εαυτό σου κάθε φορά που αγαπάς κάποιον. Οι χωρισμοί για εσένα είναι σκοτεινοί και τραγικοί. Δεν είναι εύκολο να εμπιστεύεσαι και να πιστεύεις σε άλλους ανθρώπους. Όταν αφήνεις κάποιον να μπει στη ζωή σου, αυτό σημαίνει κάτι για σένα. Ανοίγεις μόνο όταν μπορείς να εγγυηθείς ότι δε θα πληγωθείς. Όταν τελειώνει μια σχέση, νιώθεις ότι αυτό το άτομο είναι το μόνο που έχει σημασία. Τα έντονα συναισθήματά σου εκδηλώνονται με κρυφές, ψυχαναγκαστικές, μαζοχιστικές και τοξικές συμπεριφορές. Το να φύγεις δεν σημαίνει να χάσεις, Σκορπιέ, αλλά μάλλον να επιλέξεις τον εαυτό σου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
8 / position1: 28 / position2: 699
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb