CELEB STYLE

Kendall Jenner ή Sarah Jessica Parker: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Δες το ολόιδιο look της με την Carrie Bradshaw - Ποιο look φαντάζεσαι;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Kendall Jenner ή Sarah Jessica Parker: Ποια το φόρεσε καλύτερα;
Allure / Pinterest

H Kendall Jenner εμπνεύστηκε από ένα πολύ κλασικό και αγαπημένο look της Carrie Bradshaw στη σειρά Seχ and the City. Το έφερε στο σήμερα, κι όμως είναι ίδιο σχεδόν με τότε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το look της Kendall Jenner είναι εμπνευσμένο από την Carrie Bradsaw

Η Kendall Jenner βρίσκεται στο Παρίσι για δουλειά, για το viral show του σχεδιαστή Jacquemus. Ωστόσο, κατάφερε να βρει κι εκείνη λίγο χρόνο για εξόδους και την είδαμε να τριγυρνάει στο hotspot διασημοτήτων, το Loulous. Για τη βόλτα της, ντύθηκε για λίγο Carrie Bradsaw. Μιλάμε για το εφαρμοστό γκρι φόρεμα, που στα 90s έκανε πάταγο και έχει επιστρέψει και τώρα στη μόδα. 

Η Carrie, το φορούσε στη δεύτερη σεζόν της σειράς σε αντίστοιχο μεσημεριανό date με τις φίλες της, Miranda, Charlotte και Samantha. Η  Kendall προτίμησε να το συνδυάσει με μαύρα αξεσουάρ και μαύρα κοκάλινα γυαλιά. Αυτό το look, άλλωστε, είναι πολύ hot τώρα, καθώς τα 90s είναι η δεκαετία που δίνει έμπνευση στον χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια. Η Kendall Jenner, αγαπά την αισθητική αυτή και την έχει υιοθετήσει κι άλλες φορές.

Άλλωστε, η επιστροφή της σειράς, “And Just Like That”, είναι από τα πρώτα θέματα συζήτησης των fans της Carrie τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb