ENTERTAINMENT

Ταινίες εβδομάδας: O Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει για τελευταία φορά

O Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου – Reality – Μικρό Λουλούδι - Ρούμπι: Ένα Κράκεν στην Εφηβεία
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ταινίες εβδομάδας: O Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει για τελευταία φορά
@Walt Disney Studios Motion Pictures

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου (Indiana Jones and the Dial of Destiny)

του Τζέιμς Μάνγκολντ. Με τους Χάρισον Φορντ, Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μαντς Μίκελσεν, Τόμπι Τζόουνς, Κάρεν Αλεν.

Περιπέτεια 2023, ΗΠΑ 154’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δράση μάς βρίσκει, αρχικά, στο 1945. Ο Ιντι νεότατος (ο Χάρισον Φορντ ψηφιακά φρεσκαρισμένος), συγκρούεται με τους Ναζί και συγκεκριμένα με τον αξιωματικό Γιούργκεν Βόλερ, που έχει ανακαλύψει τον... μισό μηχανισμό των Αντικυθήρων κι αναζητά τον άλλο μισό, για να μπορέσει να ταξιδέψει στο χρόνο, όπως φημολογείται πως μπορεί να κάνει το δημιούργημα του Αρχιμήδη του Συρακούσιου. Μια εικοσαετία αργότερα, ο Ιντι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη που δονείται στο ρυθμό τής πρώτης προσελήνωσης. Ο Ιντι δονείται μόνο από το θόρυβο της πόλης και την ξαφνική επίσκεψη της Ελένα, της βαφτισιμιάς του και κόρης του Μπάζιλ Σο. Μαζί, απρόθυμα, θα ξεκινήσουν ένα οδοιπορικό σε τόπους μυστικιστικούς, που θα τους φέρει ιδιαίτερα κοντά στην εφεύρεση του Αρχιμήδη, αλλά και στον ίδιο!

Reality

της Τίνα Σάτερ. Με τους Σίντνει Σουίνι, Μαρσάντ Ντέιβις, Τζος Χάμιλτον.

Δραματική 2023, ΗΠΑ 82’

Ενα Σάββατο απόγευμα, τον Ιούνιο του 2017, η Ριάλιτι Γουίνερ, μια 25χρονη με τζιν σορτς, βρίσκεται αντιμέτωπη με πράκτορες του FBI, στο σπίτι της στην Τζόρτζια. Μια σχεδόν κρυπτική συνομιλία ξεκινά και η ζωή της Ριάλιτι, αλλά και η ιστορία της αρχίζει να ξετυλίγεται.

Μικρό Λουλούδι (Petite Fleur)

του Σαντιάγο Μίτρε. Με τους Ντάνιελ Χέντλερ, Βιμάλα Πονς, Μελβίλ Πουπό, Σερζί Λοπέζ, Φρανσουάζ Λεμπρούν.

Κωμωδία 2022, Γαλλία – Αργεντινή – Βέλγιο – Ισπανία 98’

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στον γείτονά του, ενόσω ακόυει το τζαζ στάνταρτ Petite Fleur, ο Χοσέ - ένας νεαρός άνεργος πατέρας - τον σκοτώνει ανεξήγητα. Την επόμενη μέρα, ο γείτονας είναι ζωντανός, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ετσι τον ξανασκοτώνει, αλλά πάντα επανεμφανίζεται. Η δολοφονία του γίνεται μέρος της νέας ρουτίνας του Χοσέ: να φροντίζει το μωρό, να επισκευάζει το σπίτι, να προσπαθεί να σώσει το ζευγάρι του... και να σκοτώνει τον γείτονά του.

Ρούμπι: Ένα Κράκεν στην Εφηβεία (Ruby Gillman, Teenage Kraken)

των Κερκ ΝτεΜίκο και Φάριν Περλ. Με τις φωνές των Λητoύς Αμπατζή, Τάνιας Παλαιολόγου, Γιάννη Στεφόπουλου, Βαγγέλη Κακούρη, Θάνου Λέκκα, Νταίζης Σεμπεκοπούλου, Εβελυν Ασουάντ, Σοφίας Καψαμπέλη, Βασίλη Παπαστάθη, Λουκά Φραγκούλη.

Animation 2023, ΗΠΑ 91’

Η γλυκιά και αδέξια 16χρονη Ρούμπι Γκίλμαν θέλει απεγνωσμένα να ταιριάξει στο περιβάλλον του γυμνασίου, όπου νιώθει ότι περνάει απαρατήρητη. Κάνει ιδιαίτερα μαθηματικών στον σκεϊτά με τον οποίο είναι τσιμπημένη, ενώ εκείνος τη θαυμάζει μόνο για το μυαλό της. Γενικά, δεν της επιτρέπεται να κυκλοφορεί στην παραλία παρέα με τα κουλ παιδιά, γιατί η υπερπροστευτική μαμά της τής απαγορεύει να μπει στο νερό. Αλλά όταν παραβαίνει τον νούμερο 1 κανόνα της μαμάς της, η Ρούμπι θα ανακαλύψει ότι είναι βασιλική διάδοχος Κράκεν πολεμιστριών και ότι προορίζεται να κληρονομήσει τον θρόνο της επιβλητικής γιαγιάς της, της πολεμίστριας βασίλισσας των επτά θαλασσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
19 / position1: 147 / position2: 332
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb