ENTERTAINMENT

Τα τραγικά συμβάντα που σημάδεψαν τη ζωή της Heather Locklear

Από λαμπερή μπίμπο στην απόλυτη καταστροφή!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα τραγικά συμβάντα που σημάδεψαν τη ζωή της Heather Locklear
Nextweb Studio

Η Heather Locklear ήταν μια από τις πιο διάσημες και περιζήτητες ηθοποιούς της δεκαετίας του '90, αλλά τα επόμενα χρόνια, η σταρ της δύναμης άρχισε να σβήνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό οφείλεται σε κακές αποφάσεις που πήρε στην καριέρα της ή λόγω των προσωπικών της ζητημάτων; Η ηθοποιός του «Money Talks» είχε πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια, μερικές από τις οποίες την βρήκαν σε κέντρο απεξάρτησης πολλές φορές. Έχει βιώσει επίσης τον πόνο και το δράμα στις σχέσεις της και είχε αντιπαραθέσεις με το νόμο.

"Έχει τόσο πολύ ταλέντο και ομορφιά, και μισούμε να το βλέπουμε να ξοδεύεται...", είπε μια πηγή από το περιβάλλον της Locklear στο Page Six το 2018. "Αλλά παλεύει με πολλούς δαίμονες. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να επιστρέψει για αποκατάσταση και προσπάθησε ξανά."

Η ζωή της Locklear ήταν γεμάτη με σκαμπανεβάσματα και υπήρξαν τραγικές στιγμές καθώς οι θαυμαστές έβλεπαν το αγαπημένο τους αστέρι να πέφτει από χάρη. Μπορεί να χρειαζόταν να πιάσει πάτο πριν μπορέσει να ανακάμψει ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχέσεις

Παντρεύτηκε το κακό αγόρι, τον ντράμερ των Motley Crue, Tommy Lee, το 1986, αλλά η περιοδεία του Lee με το συγκρότημά του επηρέασε τον γάμο και οι δυο τους χώρισαν περίπου επτά χρόνια αργότερα.

Η Locklear παντρεύτηκε τον όμορφο κιθαρίστα των Bon Jovi Richie Sambora τον επόμενο χρόνο, το 1994. Στις 4 Οκτωβρίου 1997, υποδέχτηκαν την κόρη τους Ava. Αλλά το 2006, η Locklear υπέβαλε απότομα αίτηση διαζυγίου, συγκλονίζοντας φίλους - ακόμα και τον σύζυγό της.

Η Locklear συνέχισε να βγαίνει με μια σειρά από ηθοποιούς του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των Ντέιβιντ Σπέιντ, Μαρκ Χάρμον και Σκοτ Μπάιο.

Προβλήματα με το νόμο

Το καλοκαίρι του 2008, μια κλήση στο 911 από κάποιον που ισχυριζόταν ότι ήταν ο γιατρός της ανέφερε ότι η Locklear προσπαθούσε να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με αναφορές. Μετά την κλήση, η Locklear πήγε σε ένα ιατρικό κέντρο για να αντιμετωπίσει το άγχος και την κατάθλιψή της.

Τον Σεπτέμβριο εκείνον, συνελήφθη επειδή φέρεται να οδηγούσε μεθυσμένη κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα. Δύο χρόνια αργότερα, συνελήφθη ξανά επειδή χτύπησε μια πινακίδα απαγόρευσης στάθμευσης σε δημόσιο δρόμο. Κατηγορήθηκε για πλημμέλημα γιατί εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Το 2011, η Locklear τσακώθηκε με τον τότε φίλο της, τον ηθοποιό και τραγουδιστή  Τζακ Βάγκνερ, και οι αστυνομικοί κλήθηκαν στην τοποθεσία του στο Λος Άντζελες. «Του επιτέθηκε και εκείνος ανταπέδωσε», είπε μια πηγή επιβολής του νόμου εκείνη την εποχή, προσθέτοντας ότι κανένας από τους δύο δεν απήγγειλε κατηγορίες.

Η Locklear εισήχθη στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο του 2012 αφού η αδερφή της τηλεφώνησε στο 911 και ανέφερε ότι αναμείγνυε συνταγογραφούμενα φάρμακα με ποτό. Την επόμενη μέρα αφέθηκε ελεύθερη.

Τον Ιανουάριο του 2017, διέλυσε τις φήμες ότι ήταν στα τάρταρα. «Αισθάνομαι υπέροχα και κάνω βήματα για να εμπλουτίσω και να βελτιώσω τη ζωή μου», είπε στο E!. «Αυτή τη στιγμή εργάζομαι για να βάλω κάποια όρια σχετικά με ορισμένα ζητήματα, ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω το 2017 με πλήρη διαύγεια και δυναμισμό».

Όμως τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, τράκαρε την Porsche της σε ένα χαντάκι, χτυπώντας ελαφρά. Οι αρχές δεν υπέβαλαν ποινικές διώξεις, λέγοντας ότι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν ήταν εμπλεκόμενα. 

Το 2018 η Heather Locklear φέρεται να επιτέθηκε στο αγόρι της και σε τρεις αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τα μέλη της οικογένειας να μιλήσουν για τον αγώνα της με την κατάχρηση ουσιών. Σύμφωνα με το TMZ, η ηθοποιός συνελήφθη στις 25 Φεβρουαρίου αφού η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα του αδελφού της για ενδοοικογενειακή βία. Όταν έφτασαν, οι αστυνομικοί παρατήρησαν ένα ορατό σημάδι στον φίλο της, Chris Heisser. Ισχυρίζεται ότι ο Λόκλερ «πρακτικά» του έκοψε μέρος της μύτης.

Ενώ προσπαθούσε να τη βάλει υπό κράτηση, η αστυνομία λέει ότι έγινε μάχιμη και άρχισε να χτυπά και να κλωτσάει τους τρεις αστυνομικούς. Αποκάλεσε μια γυναίκα αξιωματικό "c--t" και κλώτσησε έναν άνδρα αξιωματικό στη βουβωνική χώρα. Η 20χρονη κόρη της Άβα ήταν μάρτυρας του όλου περιστατικού.

«Υποστήριξε ότι τραυματίστηκε, αλλά δεν είδαμε κανένα σημάδι αυτού», είπε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός του γραφείου του σερίφη της κομητείας Ventura, Garo Kuredjian. «Καταλήξαμε ότι είχε χτυπήσει τον φίλο της». Η Locklear κατηγορήθηκε για κακούργημα για ενδοοικογενειακή βία και έλαβε τρεις κατηγορίες για πλημμέλημα σε αξιωματικό ειρήνης. Κατέβαλε την εγγύηση των 20.000 δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
17 / position1: 353 / position2: 861
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb