ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Οι κάρτες Ταρώ μίλησαν! Τι θα σου φέρει η μοίρα μέχρι τις 7 Ιουλίου με βάση το ζώδιό σου

Μάθε την αλήθεια μέσα από την τράπουλα
AstroGirl
Οι κάρτες Ταρώ μίλησαν! Τι θα σου φέρει η μοίρα μέχρι τις 7 Ιουλίου με βάση το ζώδιό σου
Nextweb Studio

Το AstroGirl ρίχνει την τράπουλα Ταρώ και σου λέει όλα όσα πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 7 Ιουλίου με βάση το ζώδιό σου ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Η κάρτα σου: Το Άρμα

Αν θέλεις κάτι, πρέπει να κάνεις τα πάντα για να το πραγματοποιήσεις. Τα πράγματα δε θα πέσουν στην αγκαλιά σου. Γίνε ο οδηγός της ίδιας σου της ζωής. Ευτυχώς, δε φοβάσαι να ζητήσεις αυτό που θέλεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Η κάρτα σου: Η Βασίλισσα των Ραβδιών

Κάτι πρόκειται να συμβεί αυτή την εβδομάδα που θα δοκιμάσει το θάρρος και την αποφασιστικότητά σου. Ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσεις δεν είναι να θυμώσεις. Αντίθετα, πάρε τα ινία με πάθος και κέφι. Μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά οι κάρτες πιστεύουν ότι μπορείς να το χειριστείς.

Δίδυμοι

Η κάρτα σου: Ο Ερημίτης

Αν και μπορεί να σε κάνει να νιώθεις άβολα, μερικές φορές το να κοιτάς προς τα μέσα είναι προτιμότερο από το να μουδιάζεις τα συναισθήματά σου. Όταν σου δοθεί η ευκαιρία να βγεις έξω αυτές τις μέρες, επίλεξε να μείνεις μέσα. Το να είσαι μόνος δεν είναι κακό και μπορεί να καταλήξεις νιώθοντας καταπληκτικά.

Καρκίνος

Η κάρτα σου: 7 Κύπελλα

Νιώθεις κολλημένη τον τελευταίο καιρό. Η καλύτερη διέξοδος είναι να ανακαλύψεις τον σκοπό σου. Τι θέλεις από τη ζωή; Πάρε αυτήν την εβδομάδα για να βρεις απάντηση γι' αυτήν την ερώτηση. Απλώς βεβαιώσου ότι δε βάζεις τις επιθυμίες των άλλων πάνω από τις δικές σας.

Λέων

Η κάρτα σου: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Θα δοκιμαστείς αυτή την εβδομάδα. Ο καλύτερος τρόπος για να επιβιώσεις είναι να θέσεις σαφή όρια. Να είσαι άμεση με ό,τι χρειάζεσαι και τι δεν αντέχεις. Και αν κάποιος σπάσει αυτά τα όρια; Τότε πρέπει να υπάρξουν συνέπειες ή απλά θα συνεχίσει να συμβαίνει.

Παρθένος

Η κάρτα σου: 4 πεντάλφα

Θέλεις να αγοράσεις κάτι αυτή την εβδομάδα; Τώρα δεν είναι η ώρα για επιπόλαιες δαπάνες. Το χρειάζεσαι πραγματικά; Θα βελτιώσει πραγματικά τη ζωή σου; Μπορείς να το αντέξεις οικονομικά; Ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι να αναβάλετε την αγορά του για την επόμενη εβδομάδα. Αν πάλι το θέλεις πολύ, τότε κάν'το!

Ζυγός

Η κάρτα σου: Η Σελίδα των Ραβδιών

Αυτή την εβδομάδα, επίλεξε τη δημιουργικότητα και την εξερεύνηση από οτιδήποτε άκαμπτο ή υπερβολικά αναλυτικό. Κάνε τέχνη, χόρεψε σε έναν σκοπό, πες ιστορίες καθώς κοιτάς τα αστέρια. Κάνε αυτό το καλοκαίρι καταπληκτικό, ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα.

Σκορπιός

Η κάρτα σου: Ο Ανόητος

Είσαι στην αρχή ενός ταξιδιού αυτή την εβδομάδα. Ίσως είναι μια νέα δουλειά, μια νέα σχέση, μια μεγάλη κίνηση ή απλώς κάποια έντονη εσωτερική δουλειά. Προσπάθησε να κατευνάσεις τον σκεπτικισμό σου και μπες σε αυτή τη νέα εποχή με ανοιχτό μυαλό και πρόθυμη καρδιά.

Τοξότης

Η κάρτα σου: Ο Ήλιος

Όλα θα πάνε καλά αυτή την εβδομάδα, ειδικά αν κρατήσεις θετική στάση. Γίνε η ηλιόλουστη ζεστασιά για τους ανθρώπους στη ζωή σου που πρέπει να βγουν από τη σκιά. Αυτή η κάρτα θέλει απλώς να διασκεδάσεις, κάτι στο οποίο ευτυχώς είσαι πολύ καλή.

Αιγόκερως

Η κάρτα σου: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Θα έχεις την ευκαιρία να είσαι μια ήρεμη παρουσία για κάποιον στη ζωή σου αυτή την περίοδο. Άκουσε αγάπησε και οδήγησε με συμπόνια. Χρησιμοποίησε τις αστρικές δεξιότητές σου στην ακρόαση για να τους κάνεις να αισθανθεί ότι την βλέπουν και την ακούν. Όλοι χρειάζονται παρηγοριά μερικές φορές και είναι η σειρά σου να την δώσεις.

Υδροχόος

Η κάρτα σου: Οι Άσσοι των Ραβδιών

Θα νιώσεις ιδιαίτερη έμπνευση αυτή την εβδομάδα. Αυτό πιθανότατα θα εκδηλωθεί σε δημιουργικές προσπάθειες όπως ένα διασκεδαστικό μέρος της δουλειάς σου ή ένα πολύ ωραίο χόμπι το οποίο έχεις ξεκινήσει. Απλώς οδήγησε το κύμα της έμπνευσης και θα έχεις μια καλή εβδομάδα.

Ιχθύες

Η κάρτα σου: Οι Άσσοι των Ξιφών

Θα έχεις μια σημαντική ανακάλυψη αυτή την εβδομάδα. Κάτι με το οποίο παλεύεις τον τελευταίο καιρό, είτε συγκεκριμένο, είτε εσωτερικό είτε διαπροσωπικό, έχει την ευκαιρία να επιλυθεί τελικά. Απλά πρέπει να είσαι πρόθυμη να το πραγματοποιήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
34 / position1: 27 / position2: 278
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb