ΜΟΔΑ

Η «καυτή» τάση από τα 00s που επέστρεψε στις παραλίες

Οι celebrities μίλησαν!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η «καυτή» τάση από τα 00s που επέστρεψε στις παραλίες
@solysalswim

Είναι γεγονός! Τα στρινγκ μαγιό επέστρεψαν στη μόδα και οι διάσημες celebrities το επιβεβαιώνουν, μέσα από τις ... καυτές εμφανίσεις τους στην παραλία!

Απλώς ρίξε μια ματιά στην Kendall Jenner που πίνει αμέριμνη το ποτό της στην παραλία με στρινγκ μπικίνι. Η μικρή αδερφή της, Kylie Jenner, επίσης, είναι λάτρης του booty-baring look – η φυλή Kardashian-Jenner δε χάνει ποτέ την ευκαιρία να δείξει λίγο (ΟΚ, πολύ) δέρμα στα social media, γεικότερα.

Και θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε το μικροσκοπικό μπικίνι της Kate Hudson, φορεμένο στην πισίνα της χωρίς καν top, το οποίο έγινε viral στο διαδίκτυο αμέσως!

Στη συνέχεια, υπάρχει η Lizzo, η οποία έχει υποστηρίξει αυτό το στυλ εδώ και αρκετό καιρό. Και θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε το μικροσκοπικό μπικίνι της Kate Hudson, φορεμένο στην πισίνα της χωρίς καν top, το οποίο έγινε viral στο διαδίκτυο αμέσως!

Τα στρινγκ μαγιό θα τα βρεις παντού. Για τους λιγότερο τολμηρούς, η συλλογή Pamela Anderson x Frankies Bikinis, η οποία προσφέρει ένα αναιδές κόκκινο ολόσωμο κομμάτι απευθείας από το Baywatch, επαναφέρει τα 90s vibes. Εναλλακτικά, εάν τα δύο κομμάτια είναι περισσότερο το στιλ σου, μπορείς να στραφείς στις αγαπημένες ετικέτες μαγιό για κορίτσια μόδας, όπως Tropic Of C και Jade Swim για να βρεις το στρινγκ που σου ταιριάζει ...

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Τα στρινγκ μπικίνι είναι λοιπόν ξανά τάση και το βλέπουμε παντού!

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 500 / position2: 1197
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb