ΝΥΧΙΑ

Sofia Richie: Αποκάλυψε επιτέλους ποιο είναι το χρώμα το νυχιών της που ψάχνουν όλες

Το νέο αγαπημένο beauty girl
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Sofia Richie: Αποκάλυψε επιτέλους ποιο είναι το χρώμα το νυχιών της που ψάχνουν όλες
@SofiaRichieGrainge

H Sofia Richie, έχει γίνει η αγαπημένη πολλών κοριτσιών τους τελευταίους μήνες. Θα έλεγε κανείς, ότι είναι το νέο “it girl” στη μόδα, αλλά και στην ομορφιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τότε που έγινε ένας χαμός στα social media με τον γάμο της, η Sofia Richie, έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τα κορίτσια σε όλον τον κόσμο. Ειδικότερα, στο TikTok τα videos έκαναν αμέσως χιλιάδες views, και όλα τα websites έψαχαν μανιωδώς αυτά που φοράει και τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί.

Η Sofia Richie αποκαλύπτει το αγαπημένο της βερνίκι νυχιών

Στην συνέχεια της μεγάλης ανάλυσης όλων των καλλυντικών που χρησιμοποίησε για το νυφικό μακιγιάζ, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες στο γαλλικό θέρετρο, μάθαμε και για τα νύχια. Δεν άργησε να αποκαλύψει πώς προτιμάει να κάνει το πάρα πολύ chic μανικιούρ της. Δεν είναι άλλο από το βερνίκι της Essie, Color 797 Skinny Dip. 

Μάλιστα, το milky manicure φαίνεται να είναι το αγαπημένο της. Εκτός από αυτό το βερνίκι, χρησιμοποιεί και άλλα παρόμοια σε milky χρώματα. Για να αντιγράψεις το μανικιούρ, μπορείς να ζητήσεις χρώματα του γαλλικού και να έχεις αυτό το αποτέλεσμα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb