ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ποια ζώδια είναι τα πιο μοναχικά;

Τα άστρα σου αποκαλύπτονται!
AstroGirl
Ποια ζώδια είναι τα πιο μοναχικά;
Unsplash

Γιατί επιλέγουμε κάποιες φορές τη μοναχικότητα (και όχι μοναξιά); Είναι θέμα χαρακτήρα, ή μήπως και λίγο βοηθάει το ζώδιο του καθενός;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Είσαι μοναχική γιατί πείθεις τον εαυτό σου ότι οι άνθρωποι στη ζωή σου έχουν άλλους ανθρώπους στη ζωή τους που έχουν δώσει προτεραιότητα σε σχέση με εσένα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι μόνη γιατί φοβάσαι πολύ να παραδεχτείς ότι νοιάζεσαι. Δε θέλεις οι άνθρωποι να δουν πόσο δεμένη είσαι, οπότε το παίζεις σαν να μην είναι κάτι σπουδαίο ή σαν να μη σε ενδιαφέρει καθόλου. Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι δεν ανταποκρίνονται πάντα καλά σε αυτό και μερικές φορές βρίσκεσαι να διώχνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι μόνη γιατί οι άνθρωποι δε φαίνεται να σε καταλαβαίνουν. Το πρόβλημα είναι ότι είσαι ένα δύσκολο πλάσμα στην κατανόηση και οι περισσότεροι άνθρωποι δε φαίνεται να μπορούν να χειριστούν όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι μόνη επειδή δεν έχεις κανέναν στον οποίο μπορείς να ανοιχτείς πλήρως. Θα ήθελες να είχες έναν φίλο σαν εσένα, για να μπορέσεις επιτέλους να τα βγάλεις όλα από το στήθος σου και να νιώσεις λίγο λιγότερο μόνη.

ΛΕΩΝ

Είσαι μοναχική επειδή δε λαμβάνεις την προσοχή που θέλεις. Είσαι το είδος του ατόμου που μπορεί να αισθάνεται μόνο σε ένα γεμάτο δωμάτιο, αν οι άνθρωποι δεν αφιερώνουν χρόνο για να ακούσουν τι έχεις να πεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι μόνη επειδή επικεντρώνεσαι πάρα πολύ στη δουλειά σου. Είναι εύκολο για εσένα να χαθείς σε αυτό που κάνεις, αλλά όταν απομακρύνεσαι συνειδητοποιείς ότι είσαι το μόνο άτομο σε ολόκληρο το δωμάτιο.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι μόνη επειδή δεν μπορείς να αποφασίσεις για τους ανθρώπους. Δεν αντέχεις να είσαι μόνη, αλλά οι απόψεις σου για τους ανθρώπους φαίνεται να αλλάζουν κάθε μέρα. Μια μέρα κάποιος θα είναι ο καλύτερός σου φίλος και λίγες εβδομάδες αργότερα δε θέλεις να του μιλήσεις καθόλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι μόνη γιατί έχεις συνηθίσει να περνάς χρόνο μόνη σου. Μερικές φορές σου αρέσει, αλλά μόνο αν είναι με τους δικούς σου όρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι μόνη επειδή ξοδεύεις τόσο πολύ χρόνο για να βρεις τον εαυτό σου που ξεχνάς ότι μερικές φορές είναι ωραίο να έχεις και άλλους ανθρώπους μαζί στο ταξίδι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι μόνη γιατί δεν ξέρεις πώς να ανοιχτείς. Λαχταράς την οικειότητα και τη σύνδεση, αλλά έχεις υπερβολική υπερηφάνεια για να ενδώσεις εύκολα σε αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι μόνη γιατί διώχνεις τους ανθρώπους μακριά. Μπορεί να είσαι λίγο ακραία, οπότε αν κάτι κάνει κάτι που δε σου αρέσει ο άλλος, δε φοβάσαι να το κόψεις τελείως.

ΙΧΘΥΣ

Είσαι μόνη γιατί είσαι χαμένη στις δικές σου σκέψεις. Ακόμη και όταν περιτριγυρίζεσαι από στενούς φίλους, εξακολουθείς να βρίσκεις τον εαυτό σου να λείπει η ανθρώπινη σύνδεση, είτε επειδή δεν μπορούν να σε καταλάβουν είτε επειδή απλά δεν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
25 / position1: 147 / position2: 338
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb