ENTERTAINMENT

Η χειρότερη τραγωδία: Celebrities που έχουν χάσει το παιδί τους

Ο χειρότερος φόβος κάθε γονέα δεν κάνει διακρίσεις ...
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η χειρότερη τραγωδία: Celebrities που έχουν χάσει το παιδί τους
Nextweb Collage

Κανένας γονιός δεν πρέπει ποτέ να αναγκαστεί να περάσει από το ασύλληπτο στάδιο του να θάψει ένα παιδί, αλλά ανεξάρτητα από το πόσο διάσημος μπορεί να είναι κάποιος, δεν τον προστατεύει από το να βιώσει μια τόσο σπαρακτική τραγωδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν περισσότερες από λίγες διασημότητες που έχουν αντιμετωπίσει το θάνατο των παιδιών τους στη δημόσια σκηνή. Αν μη τι άλλο, μαθαίνοντας ότι αυτές οι διασημότητες έχασαν ένα παιδί ενισχύει τη συνειδητοποίηση ότι και τα αστέρια είναι άνθρωποι.

Μοιραζόμενοι αυτές τις τραγικές απώλειες, τα μάτια μας είναι ανοιχτά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι, ανεξάρτητα από το επάγγελμα, τον πλούτο ή τη φήμη τους.

Είναι ένα πράγμα που κανένας γονιός δεν πρέπει να βιώσει ποτέ, αλλά εξακολουθεί να συμβαίνει, δυστυχώς!

Prince

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αείμνηστος καλλιτέχνης γνωστός ως Prince ήταν πάντα ιδιωτικός. Κάποια στιγμή, είπε στην Oprah ότι αν έκανε παιδιά, θα εναπόκειτο στο παιδί (όχι σε αυτόν) να κάνει κάποια μέρα γνωστό το όνομά τους, το φύλο ή «οτιδήποτε» γι' αυτά. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που ο Prince δεν αναγνώρισε ποτέ δημόσια τον θάνατο του παιδιού του, του Boy Gregory, που γεννήθηκε με το σύνδρομο Pfeiffer, μια γενετική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την πρόωρη σύντηξη των οστών του κρανίου. Το βρέφος πέθανε μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του το 1996.

Eric Clapton

Αν ακούσεις το τραγούδι του Eric Clapton "Tears in Heaven", οι στίχοι θα σου φέρουν δάκρυα στα μάτια — ειδικά γνωρίζοντας ότι είναι εμπνευσμένο από τη δική του τραγική εμπειρία. Ο Eric έγραψε το τραγούδι για τον 4χρονο γιο του, Conor, ο οποίος πέθανε το 1991 αφού έπεσε από την πολυκατοικία του τραγουδιστή στον 53ο όροφο στη Νέα Υόρκη.

Anna Nicole Smith

Το αμφιλεγόμενο μοντέλο και ριάλιτι σταρ έχασε τον γιο της, Daniel, από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2006, όταν ήταν μόλις 20 ετών. Τρεις μέρες μετά τον θάνατο του Daniel, η Anna γέννησε ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Danielyn. Το 2007, η Anna πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Sylvester Stallone

Ενώ υπήρχε ανησυχία σχετικά με τον τρόπο ζωής και τη χρήση ναρκωτικών του 36χρονου γιου του ηθοποιού Sylvester Stallone, Sage, η αιτία θανάτου του το 2012 προσδιορίστηκε ως καρδιακή ανεπάρκεια. Τελικά, ο ιατροδικαστής ανέφερε την αθηροσκληρωτική στεφανιαία νόσο ως επίσημη αιτία θανάτου.

John Travolta

Ο κόσμος θρήνησε με τον John Travolta και τη σύζυγό τους Kelly Preston το 2009, όταν ο γιος τους Jett πέθανε σε ηλικία 16 ετών. Ο Jett φέρεται να έπασχε από το σύνδρομο Kawasaki, μια αυτοάνοση διαταραχή που προκαλεί επιληπτικές κρίσεις. Ενώ βρισκόταν σε διακοπές στις Μπαχάμες, έπαθε επιληπτική κρίση και πέθανε.

Mia Farrow

Είναι αποκαρδιωτικό να μαθαίνεις ότι η ηθοποιός Mia Farrow έχασε όχι ένα, αλλά δύο παιδιά. Η υιοθετημένη κόρη της Lark Previn πέθανε στο νοσοκομείο από πνευμονία που σχετίζεται με το AIDS σε ηλικία 35 ετών. Ένα άλλο από τα υιοθετημένα παιδιά της Mia, η Tam, πέθανε σε ηλικία 19 ετών από καρδιακή ανεπάρκεια.

Keanu Reeves

Η κόρη του Keanu Reeves, Ava, γεννήθηκε νεκρή το 1999. Μόλις 18 μήνες αργότερα, η μητέρα της, Jennifer Syme, πέθανε σε τροχαίο. Το ζευγάρι είχε χωρίσει εκείνη την εποχή, αλλά οι δύο ήττες τόσο κοντά μεταξύ τους πρέπει να ήταν καταστροφικές για τον Keanu.

Mike Tyson

Η Exodus Tyson, η κόρη του Mike Tyson, πέθανε όταν ήταν μόλις 4 ετών από ασφυξία ή στραγγαλισμό. Το σώμα της βρήκε ο 7χρονος αδερφός της, ο οποίος την ανακάλυψε με ένα μπερδεμένο κορδόνι από έναν διάδρομο τυλιγμένο στο λαιμό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 251 / position2: 699
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb