CELEB STYLE

5 καλοκαιρινά celebrity outfits που πηγαίνουν το floral σε άλλο επίπεδο και είναι εύκολα να τα αντιγράψεις

Τα κατάλληλα look για να αντιγράψεις, εάν θέλεις να θυμίζεις ολάνθιστο κήπο!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
5 καλοκαιρινά celebrity outfits που πηγαίνουν το floral σε άλλο επίπεδο και είναι εύκολα να τα αντιγράψεις
Nextweb Collage

Το καλοκαίρι άργησε, αλλά επιτέλους είναι εδώ! Το πρώτο πράγμα που θέλουμε -εντάξει το 2ο, το πρώτο είναι η θάλασσα- είναι φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κατάλληλος τρόπος να φορέσεις τα ανάλαφρα, θερινά σου ρούχα είναι "κλέβοντας" ιδέες από τις διάσημες στυλάτες γυναίκες. Εδώ θα βρεις τα καλύτερα look που περιλαμβάνουν patterns με λουλούδια: ό,τι καλύτερο δηλαδή για σένα που θέλεις ν κουβαλάς το καλοκαίρι παντού!

Victoria Beckham

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles)

Η Victoria Beckham (γνωστή και ως Posh Spice) φοράει τα oversized κομμάτια όπως κανένας άλλος. Εθεάθη να φοράει oversized φούστα με τεράστιο floral print. Ολοκλήρωσε με απλό λευκό tee και chunky πλατφόρμες. Μια εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι στο γραφείο ή κάποιο επίσημο ραντεβού σε εστιατόριο!

Vanessa Hudgens

View this post on Instagram

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Η Vanessa Hudgens σέρβιρε ένα καυτό σατέν + λουλουδάτο look κατά τη διάρκεια του αγαπημένου της Coachella Festival. Αυτή και η δίδυμη αδερφή της Stella Hudgens φορούσαν πανομοιότυπα λουλουδάτα μάξι φορέματα και η Vanessa πλατύγυρο καπέλο! Δοκίμασέ το στα αγαπημένα σου θερινά φεστιβάλ μουσικής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Jennifer Lopez

Η Jennifer διατηρεί την εμφάνισή της χαλαρή καθώς βγήκε με ένα λευκό μίνι φόρεμα με λουλούδια με λεπτομέρεια φιόγκου στην τιράντα. Η τραγουδίστρια συνδύασε το στυλ της με χρυσές πλατφόρμας και ολοκλήρωσε το outfit με σικάτα γυαλιά ηλίου και τσάντα-πικνικ. Τέλειο για έναν απογευματινό καφέ στην πόλη!

Blake Lively

Η γλυκιά ηθοποιός τόλμησε ένα κοντό floral jumpsuit μαζί με χαμηλοτάκουνα λουστρίνι κόκκινα γοβάκια και vague hairstyle. Το απόλυτο pin-up look και μπορείς να το επιλέξεις ένα ζεστό πρωινό για shopping!

Gigi Hadid

Εκτός δουλειάς, το διάσημο μοντέλο επιλέγει ένα υπέροχο μάξι σεμιζιέ με λουλουδάτο μοτίβο, ασορτί ζώνη φίδι και slip-ons και μια μικρή σιέλ τσάντα στο χέρι. Τέλειο λουκ για μια βόλτα στην πόλη και καφεδάκι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 269 / position2: 4695
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb