CELEB STYLE

Οι celebrities με τα καλύτερα make‑up looks

Τα καλύτερα μακιγιάζ για να εμπνευστείς
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι celebrities με τα καλύτερα make‑up looks
Nextweb Studio

Υπάρχουν μερικές στιγμές μακιγιάζ των διασημοτήτων που πατάς δύο φορές tap στο Instagram πριν συνεχίσεις να κάνεις scroll.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μετά, υπάρχουν εκείνα τα βλέμματα που σε κάνουν να εύχεσαι να μπορούσες να σκίσεις τη φωτογραφία και να την καρφιτσώσεις στον τοίχο σου - σε στυλ γυμνασίου - ώστε να μπορείς να την κοιτάζεις για πάντα.

Από τις πιο φρέσκες αποχρώσεις του μακιγιάζ για πάρτι μέχρι τους πιο όμορφους νέους τρόπους για να φορέσεις το eyeliner, αυτό το κείμενο είναι γεμάτο με όλες τις εμφανίσεις που θα επιθυμούσες να έχεις κάνει εσύ, πρωτοπορώντας στο μακιγιάζ. Τώρα απλά μπορείς να τα τσεκάρεις και να αντιγράψεις τα καλύτερα celebrity make-up looks ..

Selena Gomez

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Selena Gomez χρησιμοποιεί το μακιγιάζ ως τρόπο έκφρασης. Το makeup look της Selena Gomez κορυφώθηκε το 2017 όταν επέλεξε μια καυτή ροζ σκιά ματιών στο Met Gala! Μπορεί να προσμετρηθεί σε εμβληματικές εμφανίσεις μακιγιάζ διασημοτήτων. Το cat-eye eyeliner της και το κόκκινο καυτό κραγιόν της είναι εντυπωσιακά. Γι' αυτό και έχει και τη δική της σειρά προϊόντων, Rare Beauty!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Gigi Hadid

Η Gigi Hadid θεωρείται μια από τις πιο όμορφες διασημότητες. Είναι πολύ ευέλικτη στο μακιγιάζ και όλες οι εμφανίσεις της στο μακιγιάζ είναι εξαιρετικά εύκολες, αλλά και αρκετά κομψές! Το makeup look της Gigi Hadid έχει cat-eye eyeliner που είναι μεγάλη επιτυχία. Δοκιμάζει επίσης έντονα χείλη με δύσκολα χρώματα μερικές φορές, φαίνεται θεϊκή!

Zendaya

Η εξωτική καλλονή κάνει μόνη της το μακιγιάζ της και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!

Rihanna

Η Rihanna αποκαλείται θεά από τους θαυμαστές της για τον τρόπο που παρουσιάζει τον εαυτό της! Είναι τολμηρή και όμορφη και δε φοβάται να φέρει μερικές αμφιλεγόμενες εμφανίσεις μακιγιάζ! Το μπλε κραγιόν της ήταν η κορυφή, ενώ οι γοτθικές εμφανίσεις της αφήνουν τον κόσμο με δέος για την ομορφιά της! Το παιχνίδι μακιγιάζ της Rihanna δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο!

Miley Cyrus

Η Miley είτε εφαρμόζει δραματικό μακιγιάζ, είτε μίνιμαλ, δεν υπάρχει ενδιάμεσο! Το Makeup look της Miley Cyrus έχει τα πιο εντυπωσιακά χρώματα με αντίθεση που την κάνουν να φαίνεται εντυπωσιακή, ενώ τραγουδάει ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο θαυμαστές της!

Lady Gaga

Η Lady Gaga είναι μια πολύ δημοφιλής τραγουδίστρια, πόσο μάλλον για μακιγιάζ της! Είναι πολύ έξτρα με την εμφάνισή της. Γίνεται ακόμα πιο έξτρα με το μακιγιάζ των ματιών της, πειραματιζόμενη με χρώματα και στυλ. Το makeup look της Lady Gaga είναι από μόνο του μια διασημότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 209 / position2: 1129
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb