SKIN CARE

H Foreo μοιράζεται τα δικά της tips για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης!

Bye - bye άγχος και stress!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΜΑΙ 30, 2023
H Foreo μοιράζεται τα δικά της tips για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης!

Με τις καλοκαιρινές διακοπές να είναι μια ανάσα μακριά, το μυαλό μας ταξιδεύει σε τιρκουάζ θάλασσες και λευκά, πλακόστρωτα σοκάκια. Το σώμα όμως και το πνεύμα παραμένουν ακόμα ταλαιπωρημένα από μία δύσκολη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι ενώ ένα επαγγελματικό massage μοιάζει η τέλεια λύση για την αντιμετώπιση του συσσωρευμένου άγχους, υπάρχουν τεχνικές που μπορούμε να κάνουμε από το σπίτι με τη βοήθεια της σουηδικής beauty tech εταιρίας FOREO. Σημειώνεις;

STEP 1: Απολαυστικός καθαρισμός & μασάζ προσώπου με το Luna 4 plus

Υπό τη μελωδία μίας χαλαρωτικής μουσικής και το φως από το αγαπημένο σου αρωματικό κερί να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα, ξεκίνα την περιποίηση με το εμβληματικό LUNA 4 Plus.

Η θερμοθεραπεία θα σε χαλαρώσει αμέσως, η φωτοθεραπεία με κόκκινο LED και NIR φως θα κάνουν boost στην παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα σου ενώ η αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας στο τέλος του session (καθώς θα έχει αφαιρεθεί το 99.5% των ατελειών και του σμήγματος) θα δώσει αυτόματα μία φρεσκάδα τόσο στο πρόσωπο όσο και στην ψυχολογία.

Ο καθαρισμός με τη χρήση του LUNA 4 Plus είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος να αφυπνίσουμε σώμα και πνεύμα όταν νιώθουμε κούραση ή υπνηλία, μετά το γραφείο και πριν μία έξοδο (tested & approved!). Ολοκληρώνουμε το πρώτο αυτό βήμα με ένα σύντομο face massage session επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες επιλογές μέσω του FOREO app.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

STEP 2: Ενυδάτωση της επιδερμίδας και Smart Masking 

Είναι το UFO 2 ένα από τα πιο fun - to - use προϊόντα της FOREO; Είναι! Εκτός από τα εκπληκτικά αποτελέσματα που προσφέρει μετά από οποιαδήποτε smart masking ρουτίνα ομορφιάς, αποτελεί και ένα beauty gadget που από μόνο του προσφέρει αίσθηση spa στο σπίτι. Δική μας αγαπημένη προτίμηση για τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού, είναι η λειτουργία κρυοθεραπείας καθώς ξυπνά την επιδερμίδα και είναι ιδανική για την πρωινή τελετουργία ομορφιάς.

STEP 3: Τόνωση και εκγύμναση των μυών του προσώπου 

Ενώ η γυμναστική σίγουρα δεν είναι… χαλαρωτικό σπορ, η FOREO πρωτοπορεί με το BEAR, το must - have beauty gadget που γυμνάζει τους μύες του προσώπου ώστε να τονώσει και να ανορθώσει το περίγραμμά του. Απόλαυσε το τελευταίο αυτό step της τελετουργίας με μία πιο upbeat μουσική υπόκρουση και νιώσε την επιδερμίδα σου να ξυπνάει!


Τα skincare προϊόντα της FOREO είναι διαθέσιμα στο foreo.com & sephora.gr .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 228 / position2: 1440
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb