ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πανσέληνος της Φράουλας: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι είναι το Strawberry Moon που θα εμφανιστεί στον ουρανό τις πρώτες μέρες του Ιουνίου
AstroGirl
Δημοσίευση ΜΑΙ 31, 2023
Πανσέληνος της Φράουλας: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο
Φωτογραφία από Eleana Melidis

Εάν αισθάνεστε κατακλυσμένοι από μια πληθώρα πληροφοριών, εκείνη η μέρα θα ρίξει φως στη μεγάλη εικόνα, υπενθυμίζοντάς σας τι πραγματικά έχει σημασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χάος των τελευταίων μηνών είναι πίσω μας (καλά, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του).

Ενώ πολλοί θα περιέγραφαν την εποχή των Διδύμων ως κάθε άλλο παρά βαρετή, αυτή η περίεργη εποχή του χρόνου φτιάχνει τη διάθεση σε όλους. Καθώς ο ήλιος ταξιδεύει μέσα από αυτό το ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής, θα κληθείτε να περιεργαστείτε για τις απόψεις και τις απόψεις των γύρω σας χωρίς κρίση ή έλεγχο.

Αν και οι οριστικές απαντήσεις μπορεί να ήταν ελάχιστες τις τελευταίες εβδομάδες (ευχαριστούμε τον ανάδρομο Ερμή για αυτό το χάος), μπορείτε να περιμένετε να απαντηθούν ορισμένες από τις καίριες ερωτήσεις σας καθώς η Πανσέληνος της Φράουλας ξεδιπλώνεται και επηρεάζει κάθε ζώδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανσέληνος αυτή θα φωτίσει την επιθυμία σας για ριζική ειλικρίνεια, ελευθερία και φώτιση.

Εάν αισθάνεστε κατακλυσμένοι από μια πληθώρα πληροφοριών, εκείνη η μέρα θα ρίξει φως στη μεγάλη εικόνα, υπενθυμίζοντάς σας τι πραγματικά έχει σημασία. Με τόσες πολλές συζητήσεις που γίνονται μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι αξίζει να προσέξετε αλλά η επερχόμενη πανσέληνος σηματοδοτεί μια ευκαιρία να αγκαλιάσετε την αληθινή γνώση που λαχταρούσες.

Ο όρος «Strawberry Moon» δεν είναι μόνο ένα παρατσούκλι για την πανσέληνο του Ιουνίου, αλλά αναφέρεται επίσης ότι αυτή η εποχή του χρόνου είναι η καλύτερη για τη συγκομιδή φράουλας εξ'ου και το όνομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 92 / position2: 686
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb