CELEBS

Δημήτρης Μεντζέλος για Μιθριδάτη: «Έχουμε πλέον τελείως διαφορετική ζωή»

«Δε βρισκόμαστε πολύ συχνά, μιλάμε πού και πού μέσω μηνυμάτων»

Δημοσίευση ΜΑΙ 29, 2023
Δημήτρης Μεντζέλος για Μιθριδάτη: «Έχουμε πλέον τελείως διαφορετική ζωή»

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Δημήτρης Μεντζέλος, ο οποίος μίλησε για τα Ημισκούμπρια, τον Μιθριδάτη και τον Πρύτανη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Παραμένω μουσικός. Ο μουσικός γεννιέται και πεθαίνει μουσικός. Στα δύο χρόνια της πανδημίας δεν είχα δουλειά και επειδή είχα οικογένεια να θρέψω, ήρθα για δουλειά εδώ, στο ξενοδοχείο ζώων. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης είναι μεγάλοι φαν μου και με το που με είδαν, με προσέλαβαν αμέσως χωρίς να έχω τα προσόντα. Ήρθα ως οδηγός εδώ για να μεταφέρω τα ζωάκια και καταλήξαμε να έχουμε φτιάξει μπάντα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μεντζέλος.

Ο Δημήτρης Μεντζέλος είπε στη συνέχεια: «Τα Ημισκούμπρια έπαιζαν μέχρι το 2016, κλείσαμε 20 χρόνια δισκογραφίας και μετά ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Δεν ήμασταν ο Ρουβάς για να έχουμε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Κάποιοι μας αποκαλούσαν φλώρους τότε. Με τον Πρύτανη μιλάω περισσότερο, έχει ανοίξει κι ένα μαγαζί με αρώματα στην Καλλιθέα. Με τον Μιθριδάτη δε βρισκόμαστε πολύ συχνά, μιλάμε πού και πού μέσω μηνυμάτων. Έχουμε πλέον τελείως διαφορετική ζωή».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 459 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb