ENTERTAINMENT

Ο μοναδικός διάσημος που η Tina Turner είχε ερωτευτεί κεραυνοβόλα

Το celebrity crush της θρυλικής τραγουδίστριας!
Από το NEWSROOM
Ο μοναδικός διάσημος που η Tina Turner είχε ερωτευτεί κεραυνοβόλα

Η βασίλισσα του Rock 'n Roll και τραγουδίστρια του "What's Love Got To Do with It", η Tina Turner ήταν ακριβώς όπως οι περισσότεροι από εμάς όταν επρόκειτο για crush με κάποιον διάσημο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γεννημένη στο Τενεσί μουσικός που έγινε γνωστή με τον σύζυγό της Ike τη δεκαετία του 1960 με επιτυχίες όπως το "Proud Mary" και το "A Fool in Love", αλλά αργότερα εγκατέλειψε την κακοποιητική σχέση για να φτιάξει το όνομά της μόνη της, είπε στην Guardian. , "Πάντα λάτρευα τον Mick Jagger. Μου άρεσε όταν κάναμε περιοδεία με τους Rolling Stones." Αναφερόταν στην εποχή που αυτή και ο Jagger ήταν τα opening acts για τη βρετανική περιοδεία των Rolling Stones το 1966.

Η Turner, πέθανε σε ηλικία 83 ετών, μετά από μια μακρά και επίπονη μάχη με την υγεία της, τα τελευταία χρόνια της οποίας την είδαν να κάνει μια πολύ απομονωμένη ζωή. Η σταρ του Rock & Roll Hall of Fame που περιέγραψε τον εαυτό της ως «ειλικρινή, ζωηρή, διασκεδαστική» στη συνέντευξη, είναι γνωστή ως η γυναίκα που έμαθε στον Mick Jagger να χορεύει. Ο Jagger και η Turner είναι επίσης γνωστοί για την ερμηνεία τους στο Live Aid Festival, όπου ο Άγγλος τραγουδιστής έσκιζε τη φούστα της Turner στη σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ποτέ δεν κοιμηθήκαμε μαζί, γιατί νομίζω ότι με έβλεπε ως πρότυπο κατά κάποιο τρόπο», συνέχισε. "Ο Mick ήθελε να χορέψει — και εγώ ήμουν χορευτρια — αλλά ποτέ δεν μου έδωσε τα εύσημα! Είπε ότι η μητέρα του του έμαθε πώς να χορεύει. Αλλά δουλέψαμε μαζί του στο καμαρίνι, εγώ και τα κορίτσια, και του μάθαμε το Pony», μοιράστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 147 / position2: 1152
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb