ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι να προσέξουν τα ζώδια στο τέλος του μήνα

Το focus είναι τώρα στη διανοητική διέγερση και στην ανοιχτή ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών
AstroGirl
Τι να προσέξουν τα ζώδια στο τέλος του μήνα
Φωτογραφία από Zarina Khalilova

Αν νιώθετε ότι τα πράγματα αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς, είστε στο σωστό δρόμο. Στην πραγματικότητα, τώρα που η εποχή του Ταύρου τελείωσε, όχι μόνο εξελίσσεστε, αλλά χτίζετε μακροπρόθεσμη ασφάλεια στη ζωή σας που υπόσχεται να αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου! Πολλά πράγματα πηγαίνουν ενάντια στην επιθυμία σας για άνεση, ευχαρίστηση και αληθινή οικειότητα, και αυτές οι μέρες είναι μια ευκαιρία να απελευθερωθείτε από αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποια πράγματα λοιπόν τελειώνουν και μπορεί να είναι δύσκολο να τα αποδεχτείτε, αλλά είναι απολύτως απαραίτητα για την προσωπική σας ανάπτυξη.

Θα είστε σε θέση να προχωρήσετε με οποιαδήποτε σχέδια ή ιδέες για τα οποία σκέφτεστε χωρίς τις ίδιες καθυστερήσεις και παρακάμψεις που σας έκαναν πίσω από τον περασμένο μήνα. Μπορείτε επίσης να περιμένετε να νιώσετε πολύ πιο κατανοητοί, καθώς η σαφήνεια θα είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί.

Ο Δίας μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου στις 16 Μαΐου, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιόδου προσανατολισμένης στην ανάπτυξη στην περιοχή του χάρτη σας, όπου η σταθερότητα και η μακροπρόθεσμη άνεση είναι προτεραιότητα. Από τώρα και μέχρι τις 26 Μαΐου 2024, η σταδιακή επέκταση θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται στο ζώδιο σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την ικανοποίηση και τη βιωσιμότητα, μετατοπίζοντας την εστίασή σας στην απόκτηση πραγμάτων ουσίας και ποιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα νέα ξεκινήματα που ξεκινούν στον οίκο του γενέθλιου χάρτη που κυβερνά ο Ταύρος θα είναι ελπιδοφόρα, ευχάριστα και ευεργετικά. Με τη στασιμότητα να έχει απομακρυνθεί το πρώτο εξάμηνο του μήνα, μπορείτε τώρα να δώσετε προτεραιότητα στο να χτίσετε κάτι γόνιμο σε στέρεο έδαφος.

Η διάθεση φωτίζεται αυτές τις μέρες καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στο περίεργο, συνομιλητικό ζώδιο των Διδύμων. Η εστίαση είναι τώρα στη διανοητική διέγερση και στην ανοιχτή ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε ερωτήσεις και να δείτε ένα ενδιαφέρον που σας κάνει να μαντεύετε. Η εποχή των Διδύμων δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τον εαυτό σας (ή τους άλλους) πολύ στα σοβαρά, αλλά αντίθετα, να επιτρέψετε στον εαυτό σας να περάσει από τις φευγαλέες σκέψεις σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 147 / position2: 916
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb