ENTERTAINMENT

O πασίγνωστος ηθοποιός που οδηγούσε γuμνός με ένα όπλο στη Sunset Boulevard

Περνάει στη λίστα μας με τα celeb σκάνδαλα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O πασίγνωστος ηθοποιός που οδηγούσε γuμνός με ένα όπλο στη Sunset Boulevard

Το 1996, ο Robert Downey Jr βρέθηκε με χειροπέδες αφού οδηγούσε γυμνός την Porsche του στη λεωφόρο Sunset Boulevard. Επίσης, βρέθηκε στην κατοχή του κοκαΐνη, ηρωίνη και ένα 357 Magnum.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός έγινε πρωτοσέλιδο στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 επειδή συνελήφθη και φυλακίστηκε πολλές φορές για κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά. 

Η αποκατάσταση δεν πήγε καλά, καθώς υποτροπίασε αρκετές φορές. Ο ηθοποιός μάλιστα μπήκε στη φυλακή για ένα χρόνο, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Έκτοτε μπόρεσε να αναρρώσει και να παραμείνει καθαρός, καθώς τελικά αποφάσισε να πάρει στα σοβαρά την αποκατάστασή του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει μιλήσει ανοιχτά για την πάλη με τον εθισμό ενώ είναι νηφάλιος από το 2002. 

Τώρα, ο Downey είναι ένας από τους πλουσιότερους ηθοποιούς στον κόσμο. Το 2015, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών του Forbes, με κέρδη εκείνη τη χρονιά πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Jimmy Kimmel Live με μερικούς από τους ηθοποιούς της ταινίας του, ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel αστειεύτηκε: «Δεν ξέραμε πώς θα πήγαινε αυτό. Αυτό θα μπορούσε να ήταν μια καταστροφή. Θα μπορούσε να είχε καταστρέψει την καριέρα σου στην υποκριτική!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 214 / position2: 496
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb