SKIN CARE

Verbena: H νέα αρωματική σειρά της L’Erbolario, «ωδή» στη φρεσκάδα και την καλή διάθεση!

Ένα φρέσκο «μπουκέτο» ανανέωσης που θα σε γεμίσει χαρά και θετική ενέργεια!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2023
Verbena: H νέα αρωματική σειρά της L’Erbolario, «ωδή» στη φρεσκάδα και την καλή διάθεση!

Μία ημέρα κάτω από τον ζεστό ήλιο, με το «ζωηρό» άρωμα του λεμονιού να ξεσηκώνει τις αισθήσεις σου... Αυτήν ακριβώς την «εικόνα» απολαμβάνεις μέσα από τη Verbena, τη νέα αρωματική σειρά της L’Erbolario, με προηγμένες φόρμουλες που εστιάζουν στη ζωτική μας ανάγκη για επαφή με τη φύση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά Verbena προέρχεται από τον συνδυασμό δύο μοναδικών αρωματικών ποικιλιών, των Lemon Verbena και Common Verbena, που διακρίνονται για το «ζωντανό», απόλυτα αναζωογονητικό άρωμά τους.

Το Lemon Verbena είναι ένα φυτό με ιδιαίτερα διακριτική εμφάνιση αλλά πολύ έντονη αίσθηση φρεσκάδας που αναδύεται από τα φύλλα του. Στη βοτανολογία συναντάται με την ονομασία «Lippia citriodora» - από την ένωση του ονόματος του Ιταλού φυσιοδίφη ‘AugustoLippi’ και του λατινικού όρου που σημαίνει «άρωμα λεμονιού».

Το Common Verbena, είναι ένα άγριο φυτό γνωστό από την αρχαιότητα στη βοτανοθεραπευτική παράδοση, για τις ευεργετικές αντιφλεγμονώδεις και χαλαρωτικές του ιδιότητες. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ποικιλιών που μοιράζονται το ίδιο όνομα, μάς χαρίζει την αρωματική σειρά Verbena, με το αναζωονητικό άρωμα που δημιουργεί ανάλαφρη διάθεση ευεξίας και χαράς – σαν να τρίβετε φύλλα λεμονιάς ανάμεσα στα δάχτυλά σας, απελευθερώνοντας μοναδικά αρώματα!

Οι δύο ποικιλίες Verbena προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια. Τα φύλλα τους συλλέγονται αποκλειστικά από την Erbamea και μεταφέρονται στα εργαστήρια της L’Erbolario, όπου μέσα από μια προσεκτική διαδικασία, μετατρέπονται είτε σε πολύτιμα εκχυλίσματα, είτε σε απεσταγμένο νερό, διατηρώντας όλες τις πλούσιες και ευεργετικές ιδιότητές τους.


Μία υποστήριξη με ιδιαίτερη σημασία

H L’Erbolario, η εμβληματική Ιταλική εταιρία φυτικών καλλυντικών που εδώ και 45 χρόνια φροντίζει για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, στέκεται δίπλα στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Έτσι, η εταιρεία L’Erbolario, με μέρος των εσόδων από τη νέα σειρά Verbena, θα καλύψει μέρος τους κόστους μίας ευχής παιδιού με σοβαρή ασθέvεια.


Ωφέλιμα για την επιδερμίδα και το περιβάλλον

Στην L’ Erbolario είμαστε φίλοι της φύσης… από τη φύση μας! Και γι’ αυτή τη σειρά, επιλέξαμε συσκευασίες απόλυτα οικολογικές, συνεισφέροντας στην καθημερινή προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης, το χαρτί που χρησιμοποιήθηκε για τα κουτιά είναι πιστοποιημένο κατά FSC από φορείς που πραγματοποιούν υπεύθυνη διαχείριση των δασών, σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του Forest Stewardship Council (FSC). Όλα τα προϊόντα της σειράς περιέχουν έως και 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνες, parabens και βαζελίνη.

Ποια είναι η L’Erbolario

H L’Erbolario έρχεται από την Ιταλία, είναι εταιρία φυτικών καλλυντικών με 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας, και παρουσία σε πάνω από 5.000 σημεία (erboristerie και φαρμακεία). Διαθέτει αρωματικές σειρές για τη γυναίκα και τον άνδρα, προϊόντα φροντίδας προσώπου, βρεφική και παιδική σειρά, αντηλιακή σειρά & σειρά φροντίδας για τα κατοικίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Τα προϊόντα της L’Erbolario

  • Είναι αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες και δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.
  • Ελέγχονται οι πρώτες ύλες για 7 βαρέα μέταλλα και 300 περίπου εντομοκτόνα.
  • Οι έλεγχοι ασφάλειας και αποτελεσματικότητας γίνονται στο τελικό προϊόν και όχι μόνον στις πρώτες ύλες.


Η φιλοσοφία της, καθώς εκεί βασίζεται και η ανάπτυξη των προϊόντων της.
Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται σε ένα καταπράσινο κήπο 230 στρεμμάτων, 80 χλμ μακριά από το Μιλάνο, στο Lodi μέσα σε ένα προστατευόμενο φυσικό πάρκο του ποταμού Adda.

Από το 2002, με το Environmental Management System (UNI EN ISO 14001 certification), η L’Erbolario δεσμεύτηκε να ελαχιστοποιήσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραγωγικής της διαδικασίας.

  • Καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών της σε ενέργεια από δικά της φωτοβολταϊκά πάρκα και γεωθερμία και το υπόλοιπο από πιστοποιημένες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Δε χρησιμοποιεί καθόλου ορυκτά καύσιμα
  • Το πιο καινούργιο τμήμα της, αυτό της συσκευασίας και διανομής, έχει μηδενικό αποτύπωμα.
  • Το χαρτί κάθε συσκευασίας είναι πιστοποιημένο κατά FSC (διασφαλίζει πως τα προϊόντα προέρχονται από δάση που η διαχείρισή τους πραγματοποιείται με υπεύθυνο και ορθό τρόπο).
  • Όλα τα υλικά συσκευασίας προέρχονται από ανακυκλώσιμα υλικά.
  • Το pet που χρησιμοποιεί προέρχεται από ζαχαροκάλαμο

Αγάπη για τα ζώα

Η εταιρία τηρεί τα διεθνή standards του "against animal testing", αρνούμενη κάθε μορφή πειραμάτων στα ζώα σε οποιοδήποτε στάδιο. Ούτε τα προϊόντα της, αλλά ούτε και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί έχουν δοκιμαστεί πάνω σε ζώα. Αυτό την έχει αποκλείσει από τεράστιες αγορές όπως αυτή της Κίνας που απαιτεί για τα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν να έχουν γίνει τεστ σε ζώα.


Περισσότερες πληροφορίες για τη L’ Erbolario

Η L 'Erbolario ιδρύθηκε στο Lodi το 1978, σε ένα μικρό κατάστημα εξειδικευμένο στα φυτικά καλλυντικά, όμως στην πραγματικότητα είχε ήδη δημιουργηθεί πολύ πριν στo όραμα των δύο ιδρυτών της, του βιολόγου Franco Bergamaschi και της συζύγου του κοσμετολόγου Daniela Villa.

Πηγές τους, παλιά σημειωματάρια με συνταγές, πρωτόκολλα υγείας και ομορφιάς, εγχειρίδια υγιεινής από παλιά βιβλιοπωλεία και άγραφες διαδικασίες για τη φροντίδα της επιδερμίδας που περνούσαν από γενιά σε γενιά.

Η γνώση που αποκτήθηκε, εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε μέσα από σχεδόν 45 χρόνια δουλειάς. Μέσα από διαρκή και πολυσύνθετη επιστημονική έρευνα, η L’ Erbolario συνδύασε και παγίωσε μία συμμαχία ανάμεσα στην εμπειρία του παρελθόντος και τις κατακτήσεις του μέλλοντος. Μία ιστορία επιτυχημένης συνύπαρξης Ανθρώπου-Φύσης, μία ιστορία επιτυχίας που τώρα απλώνεται πολύ έξω από την πόλη που γεννήθηκε.

Η L’ Erbolario, από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, είναι πια μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στα φυτικά δερμοκαλλυντικά. Σκοπός μας είναι να «μεταφράσουμε» την ανεξάντλητη σοφία της φύσης σε αποτελεσματικά φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 1898 / position2: 3155
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb