ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τα πιο όμορφα λουλούδια για να χαρίσεις στη μητέρα σου στη Γιορτή της Μητέρας

Μαμά, δύο συλλαβές που κρύβουν μέσα τους την τεράστια δύναμη της ανιδιοτελούς αγάπης!
Γράφει η MATINA KONTOY
Τα πιο όμορφα λουλούδια για να χαρίσεις στη μητέρα σου στη Γιορτή της Μητέρας
Φωτογραφία αρχείου / Envato

Μητέρα δεν είναι μόνο μια γυναίκα που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, αλλά μια έννοια τόσο ισχυρή που εσωκλείει όλη την ομορφιά της προσφοράς, της αλύγιστης προσπάθειας και υπομονής ώστε μια νέα ζωή να ανθίσει στον κόσμο αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γιορτή της Μητέρας, είναι μια ημέρα προς τιμήν της μητρότητας και της κάθε γυναίκας που απολαμβάνει την ευτυχία να προσφωνείται μαμά.

Αναζητώντας το τέλειο δώρο για τη μητέρα σου, μην ξεχνάς πρωτίστως να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με λόγια. Ένας απλός λόγος αγάπης και εκτίμησης μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στη ζωή της μητέρας σου.

Αν θέλεις να προσφέρεις κάτι παραπάνω μπορείς να επιλέξεις βεβαίως πέρα από ένα προσωπικό δώρο ή κάτι που ξέρεις ότι θα της αρέσει πολύ, ένα μπουκέτο με λουλούδια ή ένα όμορφο φυτό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο εντυπωσιακά λουλούδια που μπορείς να προσφέρεις:

 

Ορχιδέες

Φωτογραφία αρχείου / Envato

Το πανέμορφο αυτό λουλούδι, με τις τόσες πολλές παραλλαγές σε μορφολογία και αποχρώσεις, διαθέτει σε ολόκληρο τον κόσμο φανατικούς λάτρεις. Κομψές και εκλεπτυσμένες, με τα στρογγυλά τους πέταλα αντιπροσωπεύουν τη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις της. Στην Κινεζική παράδοση οι ορχιδέες συμβολίζουν το μεγάλο αριθμό παιδιών, σε αντίθεση με την Ευρωπαϊκή παράδοση όπου το συγκεκριμένο φυτό αποτελεί δείγμα γούστου και ομορφιάς.

 

Τριαντάφυλλα

Φωτογραφία αρχείου / Envato

Όλοι τα γνωρίζουμε σαν λουλούδια του πάθους (κυρίως τα κόκκινα τριαντάφυλλα), όμως από πολύ παλιά τα τριαντάφυλλα σχετίζονταν με τη μητρότητα. Αποτελούν ιδανική επιλογή για να εκφράσεις την αγάπη σου προς τη μητέρα σου, ανεξαρτήτως χρώματος.

Αζαλέες

Φωτογραφία αρχείου / Envato

Μια τέλεια ιδέα δώρου για τη γιορτή της μητέρας. Επιπλέον, είναι ένα τέλειο φυτό εσωτερικού χώρου, που χαρίζει υπέροχα λουλούδια διαφόρων αποχρώσεων, από ροδακινί μέχρι βαθύ φούξια.

 

Ηλίανθος ή ηλιοτρόπιο

Φωτογραφία αρχείου / Envato

Το λουλούδι που συμβολίζει τον ήλιο, όπως λέει και το όνομά του. Το ηλιοτρόπιο συμβολίζει τη βαθιά πίστη και αντανακλά τη ζεστασιά, την ευτυχία και τη μακροβιότητα. Το ζωηρό χρώμα και η επιβλητικότητα του υπέροχου αυτού άνθους εκπέμπουν αισιοδοξία, και αυτοπεποίθηση, καθιστώντας το ένα υπέροχο δώρο για το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή μας.

 

Καμέλια

Φωτογραφία αρχείου / Envato

Το όνομά της το έδωσε ο Λιναίος, από το όνομα του ιεραπόστολου Καμέλου και σημαίνει υπερηφάνια! Το φυτό της καμέλιας είναι γνωστό και με το όνομα «ρόδο της Ιαπωνίας». Έχει μεγάλα και πανέμορφα άνθη σε σχήμα τριαντάφυλλου και σε χρωματισμούς του λευκού, του κόκκινου και του ροζ, με μεγάλη αντοχή και διάρκεια.

 

Φωτογραφία αρχείου / Envato

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
14 / position1: 139 / position2: 608
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb